Αναβαθμισμένο Lexus UX με νέο infotainment
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναβαθμισμένο Lexus UX με νέο infotainment

5.540 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

Με περισσότερη τεχνολογία και επιλογές εξοπλισμού συνοδεύεται το Lexus UX, που συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV αναβαθμισμένο.

Νέο infotainment για το C-SUV της Lexus

Η Lexus, η premium μπράντα της Toyota, ανακοίνωσε μία σειρά από αναβαθμίσεις για το UX, θέλοντας έτσι να κάνει ακόμα καλύτερο την πρότασή της στα C-SUV. Εξωτερικά το μοντέλο διατηρεί ατόφια την σχεδιαστική συνταγή της ιαπωνικής φίρμας χωρίς να ενσωματώνονται νέα στοιχεία, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για το εσωτερικό. Εκεί, πλέον είναι διαθέσιμο το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη αφής διαθέσιμη σε 8 και 12,3 ίντσες. Μάλιστα, οι νέες οθόνες είναι καλύτερης ανάλυσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη βελτίωση της ευκρίνειας, ενώ το infotainment μπορεί να δεχτεί και ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) αναβαθμίζοντας τα επίπεδα ευκολίας για τον κάτοχο που δεν χρειάζεται να μεταβεί σε κάποια αντιπροσωπεία για να γίνει το update.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περισσότερες επιλογές στην καμπίνα

Από εκεί και πέρα στην καμπίνα του UX υπάρχουν τώρα δύο επιπλέον θύρες φόρτισης USB, ενώ τα κουμπιά για τα θερμαινόμενα καθίσματα έχουν μετακινηθεί από το κάτω μέρος του ταμπλό στα δεξιά του επιλογέα ταχυτήτων. Η Lexus έχει προσθέσει επίσης ατμοσφαιρικό φωτισμό περιβάλλοντος LED, ενώ έχει αυξήσει το μέγεθος της επιφάνειας ασύρματης φόρτισης, καλύπτοντας πλέον και τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις smartphone.

Ισχυροποίηση του αμαξώματος

Επιπρόσθετα, υπάρχουν και κάποιες αλλαγές που δεν είναι εμφανείς. Οι μηχανικοί της Lexus έχουν προσθέσει 20 σημεία συγκόλλησης στα ανοίγματα του αμαξώματος γύρω από τις πόρτες, για να ενισχύσουν τα επίπεδα στρεπτικής ακαμψίας. Μάλιστα η premium ιαπωνική μάρκα υπογραμμίζει πως τα μοντέλα δοκιμάστηκαν στο Τεχνικό Κέντρο της Toyota για να βελτιώσουν το ηλεκτρικό τιμόνι, τα αμορτισέρ και άλλα εξαρτήματα προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω η οδική συμπεριφορά του μοντέλου.

Κάτω από το καλλίγραμμο αμάξωμα του UX θα συνεχίσει να βρίσκεται το υβριδικό σύνολο των 184 ίππων στις εκδόσεις UX 250h, το οποίο αποτελείται από έναν 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα σε συνεργασία με έναν ηλεκτροκινητήρα. Υπεύθυνο για τη μετάδοση στους μπροστά ή και τους τέσσερις τροχούς για την UX 250h AWD θα είναι το αυτόματο CVT κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και ηλεκτρική έκδοση των 204 ίππων του οικογενειακού SUV της Lexus, το UX 300e των 204 ίππων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
Audi