Οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες αλλά προσφέρουν την απαραίτητη φρεσκάδα στην εξωτερική εμφάνιση.

Το ανανεωμένο Lexus GX πιστεύεται πως θα έχει παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με νέο «πρόσωπο» το ανανεωμένο Lexus GX

1.621 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Το ανανεωμένο Lexus GX βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών πριν κάνει την επίσημη παρουσίασή του, ωστόσο ένα σχέδιο έρχεται να μας προϊδεάσει για τις αλλαγές που θα έχει το ιαπωνικό SUV.

Όπως μπορούμε να δούμε οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες αλλά προσφέρουν την απαραίτητη φρεσκάδα στην εξωτερική εμφάνιση. Η γρίλια φαίνεται ακόμα ευρύτερη στο ανανεωμένο μοντέλο, λόγω του παχύτερου πλαισίου που συνδυάζεται με ένα χρωμιωμένο φινίρισμα στις άκρες. Υπάρχουν επίσης ανασχεδιασμένοι προβολείς με πιο αιχμηρές γωνίες σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, ενώ διαφορετική «υπογραφή» έχουν τα LED φώτα ημέρας, ενώ διαφορετική είναι και η εμφάνιση των σωμάτων που προσαρμόζονται στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.
 
Στο πίσω μέρος, αν και οι κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν υπάρξει δείχνουν πως οι άνθρωποι της Lexus δεν έχουν προβεί σε αλλαγές, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής είχε διαφορετική άποψη. Μπορεί να μην βλέπουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις, ωστόσο τα φωτιστικά σώματα είναι ελαφρώς αλλαγμένα, όπως και το κάτω μέρος του προφυλακτήρα.
 
Στο εσωτερικό το φρεσκάρισμα του Lexus GX θα περιλαμβάνει ένα νέο τριάκτινο τιμόνι, ενώ στο ταμπλό θα βρίσκεται μία μεγαλύτερη οθόνη αφής, με σκοπό να εξυπηρετεί καλύτερα τον οδηγό στη ρύθμιση των λειτουργιών του συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφοριών.
 
Όσον αφορά το κομμάτι των μηχανικών συνόλων δεν υπάρχουν πληροφορίες που να αναφέρουν κάποιες αλλαγές.
 

Το ανανεωμένο Lexus GX πιστεύεται πως θα έχει παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ το πιθανότερο σενάριο θέλει να κάνει το ντεμπούτο του στο Auto Show του Λος Αντζελες που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Νοέμβριο.     

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center