Με περισσότερο εξοπλισμό τα VW ID.4 GTX και ID.5 GTX
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με περισσότερο εξοπλισμό τα VW ID.4 GTX και ID.5 GTX

2.840 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2022)

Η Volkswagen αναβάθμισε τα μοντέλα ID.4 GTX και ID.5 GTX ενώ τα πριμοδότησε με επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό.

Με περισσότερο εξοπλισμό

Αν και τα μοντέλα ID.4 GTX και ID.5 GTX δεν έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα στις αγορές η VW προχώρησε στην αναβάθμισή τους. Η πιο σημαντική ενημέρωση αφορά τον επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό που πλέον περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, φιμέ πλαϊνά και πίσω παράθυρα, δύο θύρες USB-C, το σύστημα κλιματισμού Air Care Climatronic με ενεργό φίλτρο και διζωνικό κλιματισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κόκκινες πινελιές στο εσωτερικό

Από κει και πέρα ενημερώσεις υπάρχουν και στις καμπίνες του ID.4 GTX και ID.5 GTX. Για παράδειγμα, το ταμπλό και η επένδυση της πόρτας έχουν πλέον φινιριστεί σε μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν διάφορες κόκκινες πινελιές. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν προαιρετικά premium σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές και λογότυπα.

Με δίχρωμο εξωτερικό

Όσον αφορά το εξωτερικό των δύο SUV, το στοιχείο της διχρωμίας είναι εμφανές με το μαύρο χρώμα να εντοπίζεται στην οροφή, την τρίτη κολόνα, τους καθρέφτες και το διαχύτη. Διατίθενται επίσης μαύρες ζάντες 21 ιντσών. Η Volkswagen επιβεβαίωσε ακόμα ότι σε βάθος χρόνου όλα τα μοντέλα της θα αποκτήσουν έκδοση GTX και ότι οι μαύρες και κόκκινες πινελιές θα είναι ένα στάνταρ χαρακτηριστικό σε όλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto