Ένα από τα πρώτα μοντέλα παραγωγής που θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας θα είναι το Mazda3.

Mε πλήρως νέα σχεδίαση τα επόμενα Mazda!

6.115 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2018)

Αρκετά διαφορετική σχεδίαση θα υιοθετήσουν τα επόμενα μοντέλα της μάρκας, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο αρχισχεδιαστής της Mazda, κ. Takahiro Matsui.

Μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα θα υιοθετήσουν τα μοντέλα της Μazda, αρχής γενομένης από ένα μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο το επόμενο έτος σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Η Μazda συνήθιζε να χρησιμοποιεί πιο παραδοσιακούς τρόπους για να διαμορφώνει την σχεδίαση των μοντέλων της, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει στραφεί στην ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να λανσάρει μοντέλα σε διαφορετικά σχήματα και σχέδια. Ο αρχισχεδιαστής της μάρκας πάντως Takahiro Matsui ανέφερε πάντως ότι η νέα σχεδιαστική γραμμή προσπαθεί να πάρει τα θετικά στοιχεία και των δύο σχολών λέγοντας: «Aυτή είναι η αρχή της συνεργασίας και του ανταγωνισμού. Έπρεπε να συνεργαστούμε αλλά παράλληλα να γίνουμε ανταγωνιστικοί μεταξύ μας».
Το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν το Vision Coupe που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση του Τόκιο τον περασμένο Οκτώβριο με την μάρκα να αναφέρει ότι οι σχεδιαστές της ασχολήθηκαν με το concept αυτό για δύο ολόκληρα χρόνια κάνοντας συνεχείς αλλαγές στην σχεδίαση του, ώστε όλοι στην Mazda να μείνουν ικανοποιημένοι με την τελική εμφάνιση του.

Ένα από τα πρώτα μοντέλα παραγωγής που θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας θα είναι το Mazda3, το οποίο αναμένεται να λάβει και πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Kai Inspiration Concept.
 

SPRING SEAT
NISSAN