• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο πάτωμα στο οποίο βασίζεται το Leon, έχει ενισχύσει τα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά το τιμόνι έχει χάσει την οξύτητά του.

Value for money

71.081 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2014

Το Focus θα στοιχίσει στον υποψήφιο αγοραστή 16.990 ευρώ, τιμή με έκπτωση και απόσυρση. Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, με σύστημα infotainment που προσφέρει φωνητικές εντολές και αυτόματη κλήση σε πάροχο άμεσης βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος (Emergency Assist).  Προσφέρεται με 2ετη εργοστασιακή εγγύηση. Το Honda Civic είναι το ακριβότερο μοντέλο και από τα τέσσερα της δοκιμής, αλλά προσφέρεται πλούσια εξοπλισμένο από τη βασική του έκδοση, ενώ διαθέτει και τον ισχυρότερο κινητήρα της δοκιμής. Επιπλέον διαθέτει 3ετη εγγύηση, ενώ η Honda προσφέρει δωρεάν δυο επιπλέον έτη κάλυψης.

Το SEAT Leon, προσφέρεται κι αυτό με δύο χρόνια εγγύησης, ενώ είναι από τα πιο συμφέροντα της κατηγορίας, μιας και διατίθεται στην ανταγωνιστική τιμή των 16.293 ευρώ, χωρίς να υπολείπεται σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. 
Το VW Golf θα σας στοιχίσει 19.270 ευρώ, αλλά είναι και το μόνο εκ των τεσσάρων που προσφέρεται με αερόσακο γονάτων οδηγού, αλλά και σε αυτή την περίπτωση η εγγύηση ανέρχεται στα δυο έτη.