• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εσωτερικό το Focus σε κερδίζει το μαλακό πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό. Η φορτωμένη κονσόλα εντυπωσιάζει, αλλά επιβαρύνει την εργονομία.

Φουτουριστική σχεδίαση, hi-tech αίσθηση, κορυφαίο φινίρισμα και πολύ καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής στο εσωτερικό του Civic.

Στο εσωτερικό του SEAT Leon επικρατεί συντηρητική αισθητική και καλή ποιότητα κατασκευής.

Το VW Golf έχει το πιο αυστηρό εσωτερικό, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ενώ είναι το πιο χρηστικό όλων.

Εσωτερικό

72.119 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2014

To Focus ξεχωρίζει για τη μοντέρνα αισθητική και την προσεγμένη ποιότητα, τη στιγμή που η σχεδίαση του ταμπλό ενισχύεται από τα μαλακά πλαστικά που το καλύπτουν, ενώ η κεντρική κονσόλα κερδίζει άμεσα τους φίλους της τεχνολογίας. Τα μπουτόν στο κέντρο θυμίζουν κινητό τηλέφωνο και κρύβουν πλήθος χρηστικών λειτουργιών, όπως bluetooth, θύρα USB και δυνατότητα φωνητικών εντολών. Πάντως, κάποιες μικροατέλειες στο φινίρισμα δε λείπουν.
Το εσωτερικό του Civic έχει φουτουριστική σχεδίαση, τονισμένη ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος. Αίσθηση προκαλεί η στάνταρ ψηφιακή οθόνη πληροφοριών i-MID, αν και ο χειρισμός των ενδείξεων του trip computer απαιτεί αρκετή εξοικείωση. 

Στο ταμπλό του νέου Leon, η αναβάθμιση σε σχέση με το παρελθόν έρχεται κυρίως στο ανώτερο κομμάτι του ταμπλό, εκεί όπου συναντούμε μαλακό και αφρώδες πλαστικό με υλικά ανώτερης ποιότητας από πριν. Από εκεί και πέρα, τα πλαστικά είναι σκληρά στην αφή, με προσεγμένη συναρμογή και καλό φινίρισμα. 

Το Golf έχει το πιο σωστά δομημένο ταμπλό, με ελαφριά κλίση προς τον οδηγό και την πιο πολυτελή αίσθηση. Η επιλογή των υλικών είναι κορυφαία, όπως και η συναρμογή τους, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι διάχυτη, όπου και να πέσει το μάτι σου. Αυτό συμπαρασύρει και την εργονομία που είναι πολύ καλά μελετημένη.