Εσείς πως θα διαλέγατε τη νέα E-Class; Με σήμα στο καπό ή χωρίς;

Με σήμα ή χωρίς;

14.758 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Δείτε για ποιο λόγο η Mercedes έχει δαπανήσει τεράστια ποσά για να έχει ακόμη και σήμερα το σήμα της στο καπό. Εσείς θα την θέλατε με το αστέρι στο καπό ή στη μάσκα;

H νέα Mercedes-Benz E-Class έχει εδώ και καιρό λανσαριστεί και δεν απογοήτευσε. Είναι εμφανές πως οι άνθρωποι της Mercedes παίρνουν πολύ σοβαρά τις γνώμες των πελατών της μάρκας και αυτό φαίνεται στις επιλογές που κάνουν στα μοντέλα τους. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως η νέα E-Class προσφέρεται σε δύο κύριες εκδόσεις. Μία κλασική και μία πιο μοντέρνα. Η βασική τους διαφορά; Το σηματάκι στο καπό.

Θα έλεγε κανείς πως μετά από τόσα χρόνια επιμονής η Mercedes θα δεχόταν πως είναι μάλλον ντεμοντέ να έχεις το σηματάκι πάνω στο καπό να εξέχει. Είναι εμφανές εξάλλου πως οι περισσότεροι αγοραστές της μάρκας προτιμούν τις εκδόσεις χωρίς το σηματάκι στο καπό. Όχι όμως όλοι.

Η Mercedes έχει δαπανήσει μία μικρή περιουσία ώστε να διατηρήσει το σήμα της στο καπό. Τα χρήματα πήγαν στην έρευνα και εξέλιξη που έγινε ώστε το σήμα να μην αποτελεί κίνδυνο για τους πεζούς. Οι πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς προστασίας των πεζών από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν το τέλος για ένα μεταλλικό μέρος που εξέχει και θα μπορούσε να γίνει το πρώτο σε επαφή με έναν πεζό. Όμως η Mercedes το φρόντισε.

Και έτσι η νέα Ε-Class έχει τη δυνατότητα να εξοπλίζεται είτε με ένα μεγάλο σήμα στη μάσκα, είτε με το κλασικό μεταλλικό σηματάκι στο καπό. Εσείς όμως ποιο θα διαλέγατε;

Κι εδώ αρχίζει μια άλλη συζήτηση. Γιατί βλέπεις, αν δεν έχεις οδηγήσει ποτέ Mercedes με σηματάκι στο καπό, και η πρώτη σου Mercedes το έχει στη μάσκα, όπως κάθε άλλο αυτοκίνητο, τότε δεν υπάρχει ζήτημα. Δεν σου λείπει, δεν το σκέφτεσαι, δεν το συζητάς.

Αν όμως έχεις δει τη διαφορά το πράγμα αλλάζει. Το σηματάκι στο καπό έχει αποτελέσει για πολλούς λόγο να μείνουν πιστοί στη μάρκα. Και γι αυτούς δεν νοείται Mercedes χωρίς το αστέρι να στοχεύει μπροστά.

Εσείς όμως τι λέτε; Είναι καιρός η Mercedes να ξεχάσει το σηματάκι στο καπό; Είναι η παρουσία του λίγο παραπάνω «παραδοσιακή» από όσο αντέχετε; Ή μήπως το θέλετε πάση θυσία; Τι λέτε; Με ή χωρίς σηματάκι στο καπό;

Mercedes
moto