2 φωτογραφίες »

Το εν λόγω αυτοκίνητο δεν πρόκειται για κάποιο ευρωπαϊκό μοντέλο.

Με σουλούπι αλά Renegade το SUV της Haval

2.101 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2020)

Το μοντέλο που βλέπετε στην teaser εικόνα «μιλάει» την ίδια γλώσσα, τουλάχιστον σχεδιαστικά, με το Renegade, αλλά κανείς δεν γνωρίζει όταν θα κάνει την εμφάνισή του, αν θα είναι εφάμιλλο του SUV της Jeep και στους υπόλοιπους τομείς.

Το εν λόγω αυτοκίνητο δεν πρόκειται για κάποιο ευρωπαϊκό μοντέλο, αλλά για το νέο SUV της κινεζικής Haval, το οποίο προορίζεται για την τοπική αγορά της ασιατικής χώρας. Το κινέζικο «Renegade» (ας μας επιτραπεί ο όρος) αρχικά είχε παρουσιαστεί ως ο αντικαταστάτης του H5 της Haval, ωστόσο νέες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να είναι ανεξάρτητο.
 
Το τετραγωνισμένο αυτοκίνητο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της εταιρείας, γνωστή εσωτερικά ως «B06». Οι λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης του SUV είναι ασαφείς, αλλά από τις εικόνες που έχουν μπορούμε να δούμε κάποια από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Οι κυκλικοί προβολείς που θυμίζουν λίγο αυτούς του Ford Bronco αλλά και η μεγάλη γρίλια παίζουν κυρίαρχο ρόλο.
 
Από το προφίλ φαίνεται πως διατηρεί κοντούς προβόλους, στοιχείο που αν επαληθευτεί και στην πραγματικότητα τότε θα βοηθά στις κλειστές στροφές, ωστόσο αυτό μένει να φανεί. Το ίδιο ισχύει και για την απόσταση που διατηρεί από το έδαφος, η οποία στην ίδια εικόνα παρουσιάζεται να είναι αρκετά γενναιόδωρη.
 
Εικόνα του εσωτερικού δεν έχουμε δει όμως, το επερχόμενο μοντέλο της Haval θα περιλαμβάνει ένα σύνολο ψηφιακών οργάνων, μια μεγάλη κεντρική οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και ένα τιμόνι τριών ακτίνων.
 
Τέλος αναφορικά με την ημερομηνία αποκάλυψης δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε στο σύνολό του το κινέζικο «Renegade».

PEIRAIOS LEASING
OPEL