Η φωτογραφία του Land Rover είναι ενδεικτική, καθώς δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιο μοντέλο της premium βρετανικής φίρμας είχε στην κατοχή του ο Ισπανός μεσοαμυντικός του Παναθηναϊκού.

Με το «καλημέρα» έκλεψαν Land Rover από παίκτη του Παναθηναϊκού

3.327 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2021)

Ο 32χρονος Ρούμπεν Πέρεθ, το μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, διαπίστωσε το πρωί ότι το πολυτελές SUV του, μάρκας Land Rover, είχε κλαπεί από την περιοχή της Γλυφάδας.

Μόλις 3 μήνες μετά τον ερχομό του στην χώρα μας, ο 32χρονος Ισπανός παίκτης του Παναθηναϊκού βγήκε το πρωί από το σπίτι του και διαπίστωσε ότι το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας, είχε κάνει φτερά. Αγνωστο πως κατάφεραν να το κλέψουν χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα, παρόλο που διέθετε σύστημα συναγερμού. Οι έρευνες στρέφονται προς συμμορίες που αρπάζουν πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέρεθ έδωσε ήδη μια πρώτη κατάθεση ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη με απώτερο στόχο των αξιωματικών να διαπιστώσουν αν οι δράστες τον παρακολουθούσαν και γνώριζαν σε ποιον ανήκει το Land Rover ή αν ήταν εντελώς τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center