Στο εσωτερικό η κονσόλα έχει κλίση προς τον οδηγό για να προσφέρει καλύτερη εργονομία. Η μεγάλη οθόνη αφής στο ταμπλό σίγουρα κάνει τη διαφορά.

Στο εσωτερικό η κονσόλα έχει κλίση προς τον οδηγό για να προσφέρει καλύτερη εργονομία. Η μεγάλη οθόνη αφής στο ταμπλό σίγουρα κάνει τη διαφορά.

Eσωτερικό: Φουτουριστικός σχεδιασμός

64.630 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2016)

Aνάλογα «προχωρημένη» με την εξωτερική σχεδίαση είναι και η εικόνα στην καμπίνα του Toyota C-HR. Χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζει το ασύμμετρο ταμπλό, με την απλή και λιτή διάταξη και τους ελάχιστους διακόπτες, το οποίο είναι ελαφρά στραμμένο προς τον οδηγό. Οι λειτουργίες επιτελούνται μέσω της μεγάλης οθόνης αφής 8 ιντσών, η οποία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ευκολία στον χειρισμό της, με βάση την πιο πρόσφατη Multi-Media πλατφόρμα της Toyota με περισσότερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και πρόσβασης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το internet. Το φινίρισμα της καμπίνας έχει γίνει με πολύ προσοχή και η απτή ποιότητα είναι υψηλή χάρη στη χρήση μαλακών και ποιοτικών υλικών, στην εξαιρετική συναρμογή και στην ύπαρξη premium διακοσμητικών στοιχείων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το εσωτερικό του C-HR θα προσφέρεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς (σκούρο γκρι, μαύρο με μπλε και μαύρο με καφέ),  Η μπλε λωρίδα (και σε ασημί χρώμα) που ξεκινά από τις μπροστινές πόρτες και «τρέχει» στο ταμπλό μας άρεσε και τονίζει το αυξημένο πλάτος. Στο βασικό εξοπλισμό προσφέρονται 10 αερόσακοι, καθώς και το τελευταίας γενιάς πακέτο ασφαλείας, Toyota Safety Sense με ενεργό cruise control σε όλο το εύρος ταχυτήτων και δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης. Επίσης προσφέρεται,  σύστημα Park Assist, σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Rear Cross Traffic Alert. Στον εξοπλισμό κατόπιν παραγγελίας μπορούν να προστεθούν θερμαινόμενα καθίσματα, φιμέ τζάμια, 18άρες ζάντες αλουμινίου και ηχοσύστημα JBL 8 πηγών με 9 ηχεία και ενισχυτή 576 Watts. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN