• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η πρόταση του Adrians Ramadhani.

H πρόταση της IA Design για το ανανεωμένο HR-V.

Το ανανεωμένο Honda Vezel (το HR-V στην ιαπωνική αγορά).

Με υβριδικό-diesel μοτέρ το ανανεωμένο ΗR-V;

Διαβάστηκε από 3671 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2018
 

Ενδιαφέρουσες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο για την εμφάνιση όσο και για την παλέτα των μηχανικών συνόλων με την οποία θα εξοπλίζεται το ανανεωμένο HR-V στην Ευρώπη. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί να έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από το πως θα μοιάζει το ανανεωμένο HR-V μετά την αποκάλυψη του ανανεωμένου Vezel (έτσι ονομάζεται το H-RV στην αγορά της Ιαπωνίας), ωστόσο τις τελευταίες μέρες ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με το SUV.

Oι κατάσκοποι που «συνέλαβαν» το ανανεωμένο HR-V να δοκιμάζεται στη νότια Ευρώπη κάνουν λόγο πως οι αλλαγές στην εμφάνιση θα είναι ανεπαίσθητες. Αναφέρουν συγκεκριμένα, πως το ιαπωνικό SUV θα λάβει στο πρόβολο του ελαφρώς αλλαγμένη γρίλια,  νέας σχεδίασης μικρούς προβολείς αλλά και ανανεωμένους προφυλακτήρες τόσο μπροστά όσο και πίσω.
 
Στα τέλη του 2017, κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έκαναν τις δικές τους προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο HR-V. Η πρώτη από αυτές προσέφερε στο μοντέλο πιο σπορτίφ και «άγρια» στοιχεία χάρη στον εξαιρετικά επιθετικό του πρόβολο, ενώ η δεύτερη που μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία κινήθηκε σε πιο συντηρητικά πλαίσια και αναμένεται, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, να μοιάζει αρκετά στην τελική σχεδίαση του ανανεωμένου SUV.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, καθώς, αν και δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στην βενζινοκίνητη γκάμα του μοντέλου, οι απαγορεύσεις των diesel αυτοκινήτων σε κάποιες ευρωπαϊκές πόλεις και η «κακή φήμη» που έχουν τα μοτέρ αυτά σε ό,τι αφορά τις εκπομπές αερίων ρύπων, ίσως ωθήσει την μάρκα να αντικαταστήσει τον 1,6 DTEC κινητήρα με έναν υβριδικό-diesel 1.500άρη κινητήρα σε συνδυασμό με ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ανανεωμένου HR-V αναμένεται μέσα στο 2018.

 

HONDA HR-V - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ