Ποια εταιρεία έχει το καλύτερο infotainment;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια εταιρεία έχει το καλύτερο infotainment;

124.529 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2020)

Ποια εταιρεία έχει το καλύτερο infotainment; Στην ψηφιακή εποχή που βρισκόμαστε, το σύστημα infotainment παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Δείτε το mega test ανάμεσα σε 7 εταιρείες.

Στην ψηφιακή εποχή που βρισκόμαστε εδώ και λίγα χρόνια, τα πάντα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς  και η εξέλιξη στον τεχνολογικό τομέα είναι ραγδαία. Η συγκεκριμένη τάση δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, που επένδυσαν σε αυτή την τάση και ενσωμάτωσαν στα μοντέλα τους, συστήματα πολυμέσων -ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με σκοπό την μεγαλύτερη άνεση και βοήθεια στον οδηγό και τους επιβάτες. Πλέον αυτά τα συστήματα είναι υπεύθυνα για τις τις ρυθμίσεις του ίδιου του αυτοκινήτου, την πλοήγησή σας  και τη δημιουργία ενός ψηφιακού περιβάλλοντος, από όπου θα μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Το Mega Test Infotainment
Στο AutoΤρίτη αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ένα μεγάλο τεστ, αξιολογώντας τα συστήματα Infotainment των περισσότερων εταιρειών στην Ελλάδα, εστιάζοντας στις δυνατότητες και τα features που προσφέρουν και όχι τόσο στην εργονομία και το χειρισμό, καθώς όποιο και αν επιλέξετε, ακόμα και δύσχρηστο να είναι, με τον καιρό θα εξοικειωθείτε μαζί του.

Οι τομείς λοιπόν που θα μας απασχολήσουν είναι οι δυνατότητες χειρισμού των συστημάτων αυτών, από τα απλά στοιχεία όπως το ραδιόφωνο, μέχρι και σύνδεση με smartphone ή την ευκολία πλοήγησης, καθώς και τη χρηστικότητα των infotainment, αλλά και τι λειτουργίες μπορείτε να κάνετε μέσω αυτών.

Έχει σημασία η έκδοση του infotainment
Θα πρέπει να συνηθίσουμε και να κατανοήσουμε πως τα συστήματα infotainment έχουν εκδόσεις και προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα μοντέλα αυτοκινήτου. Υπάρχει βασική, μεσαία και πλούσια έκδοση, οι οποίες συνήθως προσφέρονται μαζί με την αντίστοιχη εξοπλιστική έκδοση των μοντέλων, οι οποίες διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Η κύρια διαφορά είναι πως αλλάζει το μέγεθος της οθόνης, ενώ παράλληλα και οι λειτουργικές δυνατότητες αυξάνονται όσο ανεβαίνει το επίπεδο του infotainment, για αυτό η όποια σύγκριση δεν πρέπει να γίνεται μεταξύ μοντέλων, αλλά ανάμεσα σε επίπεδο εξοπλισμού, δηλαδή αν είναι η βασική, η μεσαία, ή η πλούσια έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto