Μεγέθυναν το Land Cruiser γιατί τα 5μ. μήκος ήταν... λίγα!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεγέθυναν το Land Cruiser γιατί τα 5μ. μήκος ήταν... λίγα!

2.876 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2021)

Το ρωσικό σάιτ kolesa.ru παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το Land Cruiser αν γινόταν ακόμη πιο μεγάλο, για να δώσει λύση σε αυτούς που ισχυρίζονται πως οι πίσω επιβάτες δεν έχουν τόσο μεγάλη άνεση.

Το ιαπωνικό μεγάλο SUV με την πολυετή καριέρα του, συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία του με αυξημένες πωλήσεις και αναμονή που φτάνει τον ένα χρόνο σχεδόν. Η Toyota προσπαθήσει να συγκεντρώσει περισσότερο το ενδιαφέρον για το Land Cruiser, ανακοινώνοντας συνεχώς νέες εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


«Φωτοσοπαρισμένες» φωτογραφίες μεγαλώνουν το Land Cruiser
Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι και μια πιο μεγάλη έκδοση του Land Cruiser, που θα προσφέρει πιο πλούσιους χώρους και άνεση στους πίσω επιβάτες. Την εμφάνισή τους για το λόγο αυτό, έκαναν στο διαδίκτυο τεχνικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, που δείχνουν το τεράστιο SUV να έχει επιμηκυνθεί, ώστε να διορθώνει το «πρόβλημα» που είχαν αρκετοί, με τους όχι τόσο ευρύχωρους, πίσω χώρους. Θυμίζουμε πάντως πως το νέο Land Cruiser έχει μήκος 4.990 χιλιοστά, πλάτος 1.980 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.850 χιλιοστά.

Πιο ευρύχωρο για τους πίσω επιβάτες
Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες παρατηρείται μικρές αλλαγές στο εξωτερικό, κυρίως από την δεύτερη κολόνα και μετά, η οποία και εμφανίζεται μεγαλύτερη προσφέροντας περισσότερο χώρο για τα πόδια των επιβατών. «Πειραγμένο» φαίνεται να είναι και το παράθυρο πάνω από τους πίσω τροχούς καθώς ακολουθεί διαφορετικό σχεδιασμό από αυτό του εργοστασιακού.

Μια άλλη άποψη στο σχεδιασμό του SUV
Διαφορετικός είναι και ο σχεδιασμός του πίσω μέρους που αντιγράφει λιγάκι το Toyota Mirai, με τα πίσω LED φωτιστικά σώματα να ενώνονται με μία γραμμή, δίνοντας ένα εξαιρετικά στιλιστικό αποτέλεσμα. Να αναφερθεί πως το νέο Land Cruiser θα πωλείται στην Αμερική και σαν Lexus LX προσφέροντας μεγαλύτερη πολυτέλεια.

To θηριώδες Land Cruiser έγινε ακόμη μεγαλύτερο!
- Επεξεργάστηκαν φωτογραφίες του νέου SUV «μακραίνοντας» το
- Πρόσθεσαν έξτρα χώρο για τους πίσω επιβάτες
- Διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος
Πόσο πιο άνετο μπορεί να γίνει το ήδη μεγάλο Land Cruiser;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw