Mercedes 190E Evo III: To σούπερ σεντάν που θα γούσταραν όλοι
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes 190E Evo III: To σούπερ σεντάν που θα γούσταραν όλοι

8.741 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2022)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει μια σύγχρονη Mercedes 190E Evo III και το τελικό αποτέλεσμα θα λέγαμε πως είναι εξαιρετικό.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα Mercedes 190E Evo III

H ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δώσει την δυνατότητα στους ερασιτέχνες σχεδιαστές να δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά ψηφιακά σχέδια. Ο Khyzyl Saleem παρουσιάζει τις δικές του προτάσεις εδώ και αρκετά χρόνια και αυτή τη φορά, ασχολήθηκε με το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια κλασική Mercedes-Benz 190E Evo II στις μέρες μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οδήγησε στον ερχομό της Mercedes-AMG C 63

Η Μercedes 190E Εvo II ήταν από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα επιδόσεων της δεκαετίας του 1990 που κατασκευάστηκε αρχικά για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η BMW M3 αλλά οδήγησε την φίρμα στο να λανσάρει σύγχρονα και γρήγορα σεντάν όπως η Mercedes-AMG C 63.
 

Εξωγήινη η νέα του εμφάνιση, τραβά το βλέμμα η αεροτομή

O Saleem διατήρησε το DNA του αρχικού αυτοκινήτου, αλλά του έδωσε μια αίσθηση αγωνιστικού μέσω ενός πολύ επιθετικού μπροστινού προφυλακτήρα με εισαγωγές αέρα δίπλα στους προβολείς, γραμμωμένο καπό, γιγάντιες ζάντες από ανθρακονήματα και αγωνιστικά ελαστικά. Το πίσω μέρος έχει μια τεράστια αεροτομή, πολύ επιθετικό διαχύτη και μια διπλή απόληξη στο κέντρο. Η εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται με μια ρετρό ασημί βαφή και πινελιές πράσινου χρώματος που έχουμε δει στα μονοθέσια της Formula 1.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
vw