H ιπποδύναμη της Mercedes-AMG E 63 S φτάνει πλέον τα 1.000 άλογα.

Η Posaidon έχει εγκαταστήσει και νέο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στους εμπρός και πίσω τροχούς.

Το 7τάχυτο κιβώτιο έχει αναβαθμιστεί για να αντέχει την αυξημένη ιπποδύναμη.

Mercedes-AMG E 63 S με 1.000 PS!

1.769 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

O βελτιωτικός οίκος Posaidon προσπάθησε να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο αναβαθμίσεων για την Mercedes-AMG E 63 S. Τα κατάφερε;

Η νέα Mercedes-AMG E 63 S αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά μοντέλα της κατηγορίας του, χωρίς να κάνει μάλιστα εκπτώσεις στο στιλ του και τις ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες του. Το πλήρες πακέτο που προσφέρει η ΑΜG E 63 S στο κοινό έχει κάνει πολλούς από τους πιο δημοφιλείς βελτιωτικούς οίκους να αποφεύγουν την ενασχόληση μαζί της.

Αυτό δεν ισχύει για τον Posaidon βελτιωτικό οίκο καθώς, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την φήμη άλλων οίκων, αποφάσισε να προσφέρει στο μοντέλο της Μercedes πλήθος βελτιώσεων στο σύνολο των μηχανικών μερών του.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ιπποδύναμη της Mercedes-AMG E 63 S φτάνει πλέον τα 1.000 άλογα με 1.350 Nm ροπή χάρη νέους υπερτροφοδότες καλύτερης απόδοσης, καλύτερο σύστημα ψύξης, νέο σύστημα εξάτμισης ενώ ο οίκος δίνει την δυνατότητα σε όποιους το επιθυμούν να μεγαλώσουν την χωρητικότητα του μοτέρ από τα 5,5 στα 6,5 λτ. Σαν να μην έφτανε αυτό, το 7τάχυτο κιβώτιο έχει αναβαθμιστεί για να αντέχει την αυξημένη ιπποδύναμη ενώ η Posaidon έχει εγκαταστήσει και νέο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στους εμπρός και πίσω τροχούς.

Πώς σας φαίνεται;
 

ELASTIKA 2024
OPEL