Πολυτελής και συνάμα
 high-tech ο εσωτερικός 
κόσμος της Mercedes E 220 d, 
που χαρακτηρίζεται από το οριζόντιο 
πάνελ στο πάνω μέρος του ταμπλό.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πολυτελής και συνάμα high-tech ο εσωτερικός κόσμος της Mercedes E 220 d, που χαρακτηρίζεται από το οριζόντιο πάνελ στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Εσωτερικό: Mε πολυτελή αύρα από S-Class

(30/8/2016)

O… θάλαμος διακυβέρνησης της νέας E-Class προσφέρει υψηλά στάνταρ σε ποιότητα και τεχνολογία, με ευδιάκριτη την «αύρα» της κορυφαίας σε αυτό το σημείο, Mercedes S-Class. Χαρακτηρίζεται από τα ακριβά υλικά και το ιδιαίτερα προσεγμένο φινίρισμα, αν και η διακοσμητική φάσα που διέτρεχε το ταμπλό στο μοντέλο της δοκιμής έδειξε να ξεφεύγει κάπως από τον κανόνα. Σε κάθε περίπτωση τα απαραίτητα έξτρα πολυτέλειας, όπως το ακριβό δέρμα, το πραγματικό ξύλο και οι νέες μεταλλικές επενδύσεις, απογειώνουν την αίσθηση πολυτέλειας και αρχοντιάς.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το πάνελ πάνω στο ταμπλό, που αριστερά φιλοξενεί τα όργανα (έξτρα μπορεί να είναι ψηφιακά), ενώ δεξιά υπάρχει μεγάλη έγχρωμη οθόνη, όπου απεικονίζονται όλες οι λειτουργίες και υπηρεσίες του συστήματος infotainment. Πάνω στην κονσόλα και ακριβώς από κάτω τους συναντούμε 4 στρογγυλούς αεραγωγούς, ενώ γνώριμη είναι η εικόνα από εκεί και κάτω, με αναλογικό ρολόι, λεπτούς διακόπτες και το touchpad του συστήματος πολυμέσων. Το τελευταίο, μπορεί να το χειριστεί ο οδηγός και από το τιμόνι, μέσω δύο επαναστατικών κουμπιών αφής, τα οποία πάντως μας πήρε ώρα για να συνηθίσουμε. Ενίοτε τα ακουμπάς και κατά λάθος με αποτέλεσμα να δίδεται αχρείαστη εντολή. 


Νέοι touch διακόπτες στο τιμόνι, που όμως απαιτούν χρόνο προσαρμογής.

Νέοι touch διακόπτες στο τιμόνι, που όμως απαιτούν χρόνο προσαρμογής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN