H C-Class Coupe στην έκδοση C180 με τον 1,6 λτ. των 156 ίππων είναι ξεχωριστή αισθητικά.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H C-Class Coupe στην έκδοση C180 με τον 1,6 λτ. των 156 ίππων είναι ξεχωριστή αισθητικά.

Test: Mercedes C180 Coupe

38.357 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2016)

Η Μercedes παραδίδει μαθήματα εμφάνισης και χαρακτήρα στην κατηγορία των premium κουπέ, με την πρώτη C-Class του είδους.

What is new
1,6 λτ. 156 ίππων
Με 7τάχυτο αυτόματο/σειριακό κιβώτιο
Από 38.772 ευρώ
Εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά και αίσθηση, απόδοση ανάρτησης
- Χώροι για τους πίσω επιβάτες, τιμή-εξοπλισμός, τραχύτητα κινητήρα σε ψηλές στροφές, χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 
Η C Class συμπληρώνει την γκάμα της με την πλέον δυναμική έκδοση αυτής, την Coupe. Η νέα C Class Coupe είναι ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να ορίζει ευρύτερα την κατηγορία των κουπέ μέσω της εμφάνισής της, ενώ η απαράμιλλα εκλεπτυσμένη της αισθητική σε όλα τα επίπεδα, την τοποθετεί στην κορυφή των premium μοντέλων αυτής της κατηγορίας. Αν και βασίζεται στην πλατφόρμα MRA της σεντάν έκδοσης της C Class, η Coupe διαθέτει πιο σκληρό setup ανάρτησης, παραμένοντας ωστόσο ιδιαίτερα άνετη και ικανή για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, με τον βασικό στην περίπτωσή της κινητήρα των 1,6 λίτρων, να κρίνεται επαρκής. Από κει και ύστερα και αυτή η Mercedes επιδεικνύει κορυφαία επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας στο εσωτερικό της, ωστόσο ως κουπέ εμφανίζει και μικρότερους χώρους. 
Από 35.850 ευρώ, συν 2.922 για το 7άρι κιβώτιοH βασική έκδοση της νέας C-Class Coupe με την ονομασία C 180, εφοδιάζεται με τον 1,6 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 156 ίππων της εταιρείας και κοστίζει από 38.772 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο 7G-TRONIC. O εξοπλισμός της είναι πλούσιος, όμως όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα αυτοκίνητα της Mercedes, η λίστα με τα επιπλέον στοιχεία που μπορεί να εξοπλιστεί είναι μεγάλη, ανεβάζοντας ανάλογα και το κόστος της.
Σαγηνευτική και ξεχωριστή αισθητικάΗ κουπέ έκδοση της C-Class διαφέρει σημαντικά από την -κομψή ούτως ή άλλως- σεντάν έκδοση αυτής, ούσα πολύ πιο δυναμική και ενδιαφέρουσα σε κάθε της λεπτομέρεια. Το σφηνοειδές κουπέ αμάξωμα αυτής της C-Class εκφράζει μέσω της σχεδίασής του την premium εικόνα της, συνδυάζοντας με περίτεχνο τρόπο τις καμπύλες επιφάνειες με τις έντονες ακμές. Το εμπρός τμήμα είναι το μοναδικό που παραπέμπει άμεσα στις υπόλοιπες εκδόσεις της C Class και είναι επιβλητικό, όμως από κει και πέρα η Coupe έκδοση έχει τον δικό της έντονο χαρακτήρα. Οι μεγάλες -χωρίς πλαίσιο- πόρτες, τα στενά πίσω κρύσταλλα και η κλίση της οροφής, διαμορφώνουν την κουπέ αισθητική στα πλαϊνά της, με το πίσω μέρος να είναι και το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά. Εκεί, οι επιρροές από την μεγάλη S-Class Coupe είναι εμφανείς, με το μυώδες αμάξωμα και τα ξεχωριστά σχεδιαστικά μακρόστενα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, να μαγνητίζουν τα βλέμματα. 

Το αστέρι στη μάσκα.

Το αστέρι στη μάσκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center