Το εσωτερικό της C Class Coupe δεν διαφέρει σημαντικά από των άλλων εκδόσεων της C Class, παραμένοντας ποιοτικά άρτιο και πολυτελές.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό της C Class Coupe δεν διαφέρει σημαντικά από των άλλων εκδόσεων της C Class, παραμένοντας ποιοτικά άρτιο και πολυτελές.

Ποιοτική και πολυτελής στο 4θέσιο εσωτερικό της

38.378 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2016)

Το εσωτερικό της C 180 Coupe δεν διαφέρει σημαντικά από το αντίστοιχο της σεντάν έκδοσης, με την μοναδική διαφορά να εντοπίζεται στο αναλογικό ρολόι που διαθέτει στην βάση της κεντρικής κονσόλας και που τονίζει την πολυτέλεια. Ο διάκοσμος είναι συνολικά ιδιαίτερα ευχάριστος, με την ποιότητα κατασκευής να χαρακτηρίζεται κορυφαία, στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η C-Class. Ο οδηγός κάθεται πιο χαμηλά σε σχέση με την σεντάν έκδοση, απολαμβάνοντας πολύ καλή στήριξη από το αναπαυτικό κατά τα άλλα κάθισμα, ωστόσο η ορατότητά του περιορίζεται από το σχήμα του αμαξώματος προς όλες τις πλευρές. Εργονομικά ατοπήματα δεν παρατηρούνται, με το σύστημα πολυμέσων να χρειάζεται κάποιο χρόνο εξοικείωσης στον χειρισμό του. Στο 4θέσιο εσωτερικό της C-Class Coupe, τα 2 πίσω άτομα θα χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις ακόμα και αν δεν είναι μέσου ύψους, αφού ο χώρος είναι περιορισμένος εξαιτίας της κουπέ αισθητικής. Ο χώρος αποσκευών αντίστοιχα είναι κατά 80 λίτρα μικρότερος από της σεντάν C-Class, με συνολικό όγκο 400 λίτρων. 


Η ελαφρώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις 
από την σεντάν C-Class Coupe (+95 χλστ. σε μήκος και 40 χλστ. 
σε πλάτος), κερδίζει τις εντυπώσεις μέσω της ιδιαίτερης κουπέ εμφάνισης.

Η ελαφρώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την σεντάν C-Class Coupe (+95 χλστ. σε μήκος και 40 χλστ. σε πλάτος), κερδίζει τις εντυπώσεις μέσω της ιδιαίτερης κουπέ εμφάνισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw