Κορυφαίο σε ποιότητα υλικών και συναρμογή είναι το εσωτερικό της E200 NGT. Στοιχεία που να αποκαλύπτουν πως πρόκειται για μία έκδοση φυσικού αερίου δεν υπάρχουν, παρά μόνο κάποιες ενδείξεις στον πίνακ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κορυφαίο σε ποιότητα υλικών και συναρμογή είναι το εσωτερικό της E200 NGT. Στοιχεία που να αποκαλύπτουν πως πρόκειται για μία έκδοση φυσικού αερίου δεν υπάρχουν, παρά μόνο κάποιες ενδείξεις στον πίνακα οργάνων.

Εσωτερικό-Χώροι: Κορυφαία ποιότητα και άνεση, πιο μικρό το πορτ-μπαγκάζ

38.425 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2016)

Κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο στο εσωτερικό της Ε 200 NGT, όπως το λογότυπο στο πίσω μέρος του αμαξώματος, που να αποκαλύπτει πως πρόκειται για έκδοση φυσικού αερίου της E-Class δεν υπάρχει. Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι πως στον πίνακα οργάνων υπάρχει ξεχωριστή ένδειξη για τα αποθέματα και την αυτονομία φυσικού αερίου και βενζίνης, ενώ στο menu υπάρχει και η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής καυσίμου. Κατά τα άλλα, η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό είναι κορυφαία, το ίδιο και η συναρμογή, ενώ η σχεδίαση συνάδει με τον χαρακτήρα της κατηγορίας, παρότι απουσιάζουν στοιχεία εντυπωσιασμού που έχουμε δει στις νεότερες Mercedes, όπως η μεγάλη οθόνη αφής που θυμίζει ipad ή το touchpad για το σύστημα πολυμέσων. Τέλος, αναφορικά με τους χώρους, αυτοί είναι πολύ καλοί για τους επιβάτες, ωστόσο η τοποθέτηση των 3 δεξαμενών CNG έχει κλέψει 140 λίτρα από τις αποσκευές (400 αντί 540 λίτρα).


Ο χώρος αποσκευών είναι μικρότερος (400 αντί 540 λίτρα), ωστόσο όλα είναι ντυμένα στην εντέλεια.

Ο χώρος αποσκευών είναι μικρότερος (400 αντί 540 λίτρα), ωστόσο όλα είναι ντυμένα στην εντέλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto