Mercedes S-Class Guard: Θωρακισμένη πολυτέλεια για αρχηγούς κρατών
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes S-Class Guard: Θωρακισμένη πολυτέλεια για αρχηγούς κρατών

20.695 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2022)

Εφοδιασμένη με αντι-οπλικά συστήματα και super hi-tech υπηρεσίες ασφάλειας, η νέα Mercedes S-Class 680 Guard είναι ένα πραγματικό «φρούριο» που σε πάει... στον πόλεμο.

Mercedes S 680 Guard: Πίνεις αραχτός καφέ ενώ σε... πυροβολούν! 

Ξέρεις ότι ο διάσημος Ιάπωνας αυτοκράτορας Χιροχίτο είχε επιλέξει το 1935 μία θωρακισμένη Grand Mercedes ως αυτοκίνητο των προσωπικών του μετακινήσεων; Τα τελευταία 90 και πλέον χρόνια, άλλωστε, η εταιρεία συνώνυμο της ασφάλειας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας φροντίζει να δημιουργεί «φρούρια» σε τέσσερις τροχούς. «Φρούρια», τα οποία εγγυώνται υπερπολυτελείς ανέσεις με την ασπίδα της μέγιστης ασφάλειας, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Ακόμα και αν σκάνε δίπλα σου χειροβομβίδες!

Αυτές και όχι μόνο είναι οι προδιαγραφές ασφάλειας της νέας Mercedes S 680 Guard. Εμάς πάντως μας έκαναν εντύπωση, για αυτό και παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα προς ένα τα αντι-οπλικά και όχι μόνο συστήματα στο πολυτελές αυτό θωρακισμένο, με το οποίο βολτάρεις ενώ σου έχουν στήσει... ενέδρα!

Θα μοιάζει με S-Class, αλλά δεν θα είναι

Η Mercedes S 680 Guard διαφέρει με αντίστοιχες εκδόσεις του παρελθόντος στο εξωτερικό της αμάξωμα. Ενώ δηλαδή σε προηγούμενα μοντέλα οι όποιες βελτιωτικές προσθήκες ενσωματώνονταν απευθείας στο αμάξωμα, στο νέο θωρακισμένο των Γερμανών ακολουθείται μία αλλιώτικη διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό περίβλημα προστατευτικών υλικών το οποίο υπερκαλύπτεται από το αλουμινένιο αμάξωμα της κλασικής S-Class. Με τον τρόπο αυτό, καμουφλάρεται πιο αποτελεσματικά το αυτοκίνητο και δεν κινεί τόσο τα αδιάκριτα βλέμματα που θα θέλουν να μάθουν ποιος είναι ο εκλεκτός που κάθεται στο πίσω από τον συνοδηγό κάθισμα.
 

Προστατευμένη σε πυροβολισμούς από sniper & εκρήξεις χειροβομβίδας

«Έξυπνες» πόρτες που μένουν ανοιχτές ακόμη και αν κρέμεσαι στον γκρεμό

Με σκασμένα ελαστικά που αντέχουν για 30 χιλιόμετρα

Deluxe υπηρεσίες για αρχηγό κράτους (και βάλε)

Πρώτη φορά τετρακίνητη, με V12 μοτέρ και 612 άλογα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto