Υπεύθυνη για την αλλαγή της X-Class είναι η βρετανική βελτιωτική εταιρεία Kahn Design.

Η συγκεκριμένη X-Class έχει λάβει μία νέα μάσκα αντί της εργοστασιακής.

Για το εσωτερικό, η Kahn έχει επιλέξει μαλακό δέρμα.

Η Mercedes X-Class εξοπλίζεται από τον V6 3,0 λίτρων, ντίζελ κινητήρα που παράγει 258 ίππους και 550 Nm ροπής, συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων.

Mercedes X-Class από την Kahn Design

4.152 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2019)

Από τη στιγμή που η Mercedes X-Class πέρασε στα χέρια των βελτιωτικών εταιρειών έχουμε δει πολλά τρέλα πρότζεκτ που έχουν βασιστεί στο γερμανικό pick-up. Το συγκεκριμένο δεν αποτελεί ένα από αυτά, αλλά αξίζει ο κόπος να του ρίξουμε μία ματιά καθώς διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση.


Υπεύθυνη για την αλλαγή της X-Class είναι η βρετανική βελτιωτική εταιρεία Kahn Design, η οποία έχει θέσει προς πώληση το μοντέλο έναντι 54.999 λιρών Αγγλίας (περίπου 62.000 ευρώ), έχοντας μόλις 163 χιλιόμετρα στο κοντέρ. ΄
 
Για αυτούς που δεν μπορούν να εντοπίσουν τις αλλαγές να πούμε πως η συγκεκριμένη X-Class έχει λάβει μία νέα μάσκα αντί της εργοστασιακής, ενώ και ο προφυλακτήρας έχει υποστεί κάποια επεξεργασία, συμβάλλοντας με τη σειρά του στην αναθεωρημένη στάση του. Οι 22άρες ζάντες αλουμινίου δίνουν το παρών και τα φιμέ πίσω παράθυρα δεν παρεκκλίνουν του μαύρου χρώματος το οποίο είναι ηλίου φαεινότερο πως κυριαρχεί.
 
Για το εσωτερικό, η Kahn έχει επιλέξει μαλακό δέρμα με έντονα κόκκινα διακοσμητικά και ομόχρωμες ραφές, που εκτός από τα καθίσματα καλύπτουν και το ταμπλό τα πλαϊνά των θυρών και το κεντρικό υποβραχιόνιο.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η Mercedes X-Class εξοπλίζεται από τον V6 3,0 λίτρων, ντίζελ κινητήρα που παράγει 258 ίππους και 550 Nm ροπής, συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων.   

Toyota
test center