Στην αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα αποκαλύπτεται ο αντικαταστάτης του Freelander, που έχει αποκτήσει στενόμακρους προβολείς με LED.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα αποκαλύπτεται ο αντικαταστάτης του Freelander, που έχει αποκτήσει στενόμακρους προβολείς με LED.

Μέσα στο 2014 ο αντικαταστάτης του Land Rover Freelander

8.262 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2014)

Η Land Rover θα λανσάρει μέσα στο έτος τον διάδοχο του Freelander, που φαίνεται ότι θα είναι πιο μεγάλος σε διαστάσεις, ελαφρύτερος και με δυναμικότερη εμφάνιση «δανεισμένη» από τα Evoque και Range Rover Sport.

Σε αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε, αποκαλύπτεται ο αντικαταστάτης του Freelander, που έχει αποκτήσει μια πιο επιθετική παρουσία, με μεγαλύτερη μάσκα μπροστά, περισσότερες γρίλιες αέρα και στενόμακρους προβολείς με φώτα ημέρας LED. Επίσης, φαίνεται ότι το παρμπρίζ είναι πιο κεκλιμένο, «χαρίζοντάς» του έτσι μια πιο αεροδυναμική εικόνα. Παράλληλα, διακρίνουμε αρκετά κοινά, σχεδιαστικά στοιχεία με τα Evoque και Range Rover Sport, όπως το νέο σπόιλερ μπροστά και βέβαια οι προβολείς ομίχλης, που είναι ενσωματωμένοι στον μπροστινό προφυλακτήρα.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας, το νέο αγγλικό SUV θα πατήσει σε μια εκτεταμένη εκδοχή της πλατφόρμας LR-MS του Evoque, ενώ θα γίνει εκτεταμένη χρήση αλουμινίου στο αμάξωμα, προκειμένου να μειωθεί το βάρος. Επιπλέον, οι πηγές αναφέρουν ότι θα μεγαλώσει σε διαστάσεις σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά, προκειμένου προσφέρει καλύτερη άνεση στους επιβαίνοντες.Ως προς τα μηχανικά μέρη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, όμως οι φήμες επισημαίνουν ότι θα χρησιμοποιηθούν νέοι 4κύλινδροι κινητήρες (βενζίνης και πετρελαίου), που θα προσφέρουν καλές επιδόσεις, οικονομία καύσιμου και μικρές εκπομπές ρύπων.Τέλος, το νέο SUV της Land Rover προβλέπεται να λανσαριστεί μέσα στο έτος, οπότε αναμένουμε να δούμε το νέο μοντέλο σε ένα από τα επόμενα Σαλόνια Αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
Audi