To νέο Golf χωρίς καμουφλάζ.

Σκίτσο του hi-tech εσωτερικού διακόσμου.

Mέσα στο 2019 το λανσάρισμα του νέου Golf;

4.778 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Πεπεισμένος πως τα πρώτα Golf θα βρουν τους νέους τους κατόχους μέσα στο 2019 είναι ο CEO της VW, κ. Herbert Diess.

Tην πεποίθησή του πως τα στελέχη της Volkswagen πρέπει να κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν πως το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Golf θα λάβει χώρα σίγουρα προς τα τέλη του 2019 εξέφρασε σε μεγάλη συνδιάσκεψη στελεχών ο CEO της VW, Herbert Diess.

O ίδιος είπε πως η εταιρεία βρίσκεται στην μέση της διαδικασίας για να λανσαριστεί το μοντέλο ενώ τόνισε συγκεκριμένα: «Aντιμετωπίζουμε δυσκολίες με την εντατικοποίηση των εργασιών μας αλλά θα είμαστε έτοιμη στην διορία που έχουμε βάλει και θα παραδώσουμε τα νέα Golf στους πελάτες μας μέχρι τα τέλη του 2019».
 
Στόχος της γερμανικής μάρκας είναι να θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρομεσαίων και ένας από τους τρόπους για να το πετύχει αυτό θα είναι ο πλούσιος τεχνολογικός εξοπλισμός που θα προσφέρει  στο 8ης γενιάς Golf. Το παρών θα δίνουν δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα infotainment. Κάτω από την δεύτερη βρίσκουμε αεραγωγούς όμοιους με αυτούς που πρωτοείδαμε στο el-Born  ενώ ακόμα πιο χαμηλά ο επιλογές φέρνει αρκετά σε αυτόν της νέας Porsche 911. Γενικά, τα μπουτόν στην καμπίνα είναι λίγα κάνοντας έτσι την σχεδίασή της να φαίνεται πολύ μοντέρνα.

Το νέο VW Golf θα προσφέρεται τόσο σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου όσο και σε μια καινούρια ήπια υβριδική έκδοση. Παράλληλα, η ηλεκτρική αυτονομία της plug-in έκδοσης θα αυξηθεί από τα 50 στα 80 χλμ.

Η επίσημη παρουσίαση του Golf νέας γενιάς έχει επιβεβαιωθεί πως θα γίνει τον Οκτώβριο.
 

Toyota
moto