Σχέδιο του kolesa.ru για το πως θα μοιάζει η νέα Mercedes GLC Coupe.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδιο του kolesa.ru για το πως θα μοιάζει η νέα Mercedes GLC Coupe.

Μέσα στο 2022 έρχεται η νέα Mercedes GLC Coupe

6.932 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

H επόμενη GLC Coupe θα ακολουθήσει τα ίδια σχεδιαστικά μονοπάτια που είδαμε στη νέα GLC, ενώ αναμένεται να δανειστεί και τα ίδια κινητήρια σύνολα.

Έτσι θα μοιάζει η νέα Mercedes GLC Coupe

H Mercedes παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα τη νέας γενιάς GLC και ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι φήμες πως η μάρκα με έμβλημα το αστέρι θα φέρει στην αγορά και μια coupe έκδοση του νέου της SUV. Θυμίζουμε πως αυτή την στιγμή η Mercedes προσφέρει την πρώτη GLC Coupe με την κωδική ονομασία C253, η οποία παρουσιάστηκε το 2016, πριν ανανεωθεί το 2019.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η νέα GLC αλλά με coupe οροφή και τεχνολογία στο φουλ

Όπως βλέπουμε και στις ψηφιακές φωτογραφίες του kolesa.ru, η GLC Coupe αναμένεται να υιοθετήσει την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με την GLC που παρουσιάστηκε την προηγούμενη βδομάδα. Το μπροστινό μέρος διαθέτει μεγαλύτερη μάσκα, πιο ευκρινείς προβολείς και εισαγωγές αέρα με νέο σχεδιασμό που ταιριάζουν καλύτερα με τη δημιουργία ενός πιο δυναμικού προφίλ που επιχείρησαν οι σχεδιαστές της μάρκας. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά, όπως η νέα GLC, αλλά όπως είναι λογικό, η GLC Coupe ξεχωρίζει για την coupe οροφή της.

Το εσωτερικό της GLC Coupe αναμένεται να είναι ολόιδιο με αυτό της νέας GLC, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα εξοπλιστεί με μία οθόνη τύπου tablet 11,9 ιντσών για το σύστημα infotainment και έναν πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Με τους κινητήρες της GLC

Η GLC Coupe θεωρείται σίγουρο πως θα πάρει δάνειο ολόκληρη την παλέτα κινητήριων συνόλων της νέας GLC, θα δούμε δηλαδή κινητήρες εσωτερικής καύσης βενζίνης και diesel, οι οποίοι ωστόσο θα συνδυάζονται απαραίτητα με ηλεκτρική υποβοήθηση με ισχύ από 204 έως 258 άλογα. Το μοντέλο θα προσφέρει και σε Plug-in υβριδικές εκδόσεις που θα αποτελούνται από έναν 2λιτρο τετρακύλινδρο μοτέρ, έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία 31,2 kWh, των οποίων η ισχύς θα φτάνει ακόμη και τα 381 άλογα. Η ηλεκτρική τους αυτονομία λέγεται πως θα φτάνει τα 100χλμ.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Mercedes GLC Coupe υπολογίζεται πως θα γίνει μέσα στο 2022.

Δεν αργεί!
- Η νέα GLC... αλλά με coupe οροφή και τεχνολογία στο φουλ
- Ήπια υβριδική και Plug-in με έως 100χλμ. αυτονομία
- Με δύο οθονάρες στο εσωτερικό
Εσύ θα έπαιρνες τη νέα GLC Coupe ή τη BMW X4;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL