H Aston Martin Vanquish Volante Zagato βρίσκεται προς πώληση, με τιμή που σίγουρα θα συζητηθεί

Το μοντέλο πωλείται για 642.000 λίρες (περίπου 730.000 ευρώ!).

Μόλις 99 Vanquish Zagato Volante κατασκευάστηκαν.

Μεταχειρισμένη Aston Martin με πόσο;

2.440 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2018)

Μία Aston Martin Vanquish Volante Zagato βρίσκεται προς πώληση, με τιμή που σίγουρα θα συζητηθεί.

Στη σπανιότητα του συγκεκριμένου μοντέλου φαίνεται πως επικεντρώνει την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία πώλησης υπερπολυτελών αυτοκινήτων Romans International, η οποία έχει προς πώληση μία σπάνια Aston Martin Vanquish Volante Zagato. Μπορεί τα μοντέλα της συγκεκριμένης φίρμας να είναι από μόνα τους σπάνια, ωστόσο το γεγονός πως μιλάμε για μία Zagato, κάνει την κάμπριο Aston Martin ακόμα πιο ιδιαίτερη.
 
Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στην τιμή που ζητά η Romans για να παραχωρήσει το μοντέλο, θέλοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 642.000 λίρες (περίπου 730.000 ευρώ!) για να αποχωριστεί το βρετανικό αυτοκίνητο.
Σε ότι αφορά την κατάσταση του αυτοκινήτου, η εταιρεία ενημερώνει πως είναι σαν καινούργια, ενώ τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει είναι μόλις 417. Το εντυπωσιακό εξωτερικό σχέδιο συνδυάζεται με γκρι χρώμα, ενώ το εσωτερικό είναι καλυμμένο από δέρμα. Κάτω από καπό συνεχίζει να υπάρχει ο κινητήρας 6,0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 592 ίππους και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος επιστρέφοντας στο χαρακτηριστικό της σπανιότητας να σημειώσουμε πως μόλις 99 Vanquish Zagato Volante κατασκευάστηκαν, μαζί με 99 coupe και 99 shooting brake. Εσείς τι λέτε; Το να έχεις μία από τις 99 Aston Martin Vanquish Volante Zagato δικαιολογεί αυτά τα χρήματα;  

Mercedes
moto