Απίστευτο περιστατικό.

Μετέφερε πισίνα με παιδιά στην οροφή του SUV

2.500 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2019)

Η μεταφορά μιας φουσκωτής πισίνας δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά για μία γυναίκα και μάλιστα μητέρα δύο παιδιών φάνηκε πως είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο, καθώς τη μετέφερε τοποθετώντας την στην οροφή εντός Audi Q5, βάζοντας μέσα τις δύο μικρές της κόρες. Δείτε τι είπε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης Dixon στο Illinois των Ηνωμένων Πολιτειών, η Jennifer Janus Yeager αποφάσισε να μεταφέρει μία πλαστική πισίνα χωρίς να την ξεφουσκώσει και να την αποθηκεύσει σε κάποιο μέρος εντός αυτοκινήτου. Αυτό που έκανε η γυναίκα ήταν να την τοποθετήσει στην οροφή του αυτοκινήτου της και σα να μην έφτανε αυτό έβαλε μέσα τα δύο της παιδιά!
 
Ένα πολίτης είδε την Yeager να οδηγεί το Audi Q5 με την πισίνα και τα παιδιά στην οροφή και κάλεσε την αστυνομία. Το αστυνομικό τμήμα του Dixon ανταποκρίθηκε άμεσα και συνέλαβε τη γυναικά, η οποία με την απερισκεψία της είχε θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των δύο παιδιών.
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κατάθεση της γυναίκας στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν. Η Jennifer Janus Yeager είπε πως πήγε σε ένα φιλικό σπίτι για να φουσκώσει την πισίνα και για να μην την πάρει ο αέρας κατά τη μεταφορά της, έβαλε μέσα τις δύο της κόρες.
 
Μετά την κατάθεσή της στο αστυνομικό τμήμα η Yeager αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο αντιμετωπίζει έναν μακρύ κατάλογο κατηγοριών. Τέλος να σημειωθεί πως το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Hyundai
NISSAN