Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54χρονος άνδρας, από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μεθυσμένη 26χρονη.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54χρονος άνδρας, από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μεθυσμένη 26χρονη.

Μεθυσμένη οδηγός σκότωσε εργάτη

4.658 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2016)

Μια 26χρονη οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο της έναν 54χρονο άνδρα ο οποίος εργαζόταν στο δρόμο.

Η 26χρονη οδηγός, η οποία έχει αποφοιτήσει ως μηχανικός και εργάζεται σε μεσιτικό γραφείο, μετά από βραδιά διασκέδασης αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι της, συνοδευόμενη από δυο φίλες της. 
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δυο κοριτσιών, το Audi A4 που οδηγούσε η 26χρονη κινούταν με μεγάλη ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ενώ ακόμα και μετά τη σύγκρουση με τον 54χρονο άνδρα, η οδηγός δεν πάτησε φρένο.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος έμελε να χάσει τη ζωή του λίγα μέτρα μακριά από την οικία του, βρήκε ακαριαίο θάνατο, μετά το σφοδρό χτύπημα, το οποίο όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες τον «πέταξε» στον αέρα σε ύψος περίπου 5 μέτρων. 
Η οδηγός της οποίας το όνομα είναι Aishwarya Wilton Rulans, εμφανώς μεθυσμένη προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από τους οικείους του θύματος, του οποίου το όνομα είναι Muniswamy, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα σε πόλη της Ινδίας. Η Aishwarya αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 έτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center