2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Toyota και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Μετράει μέρες για το ντεμπούτο του το νέο Toyota Land Cruiser

2.580 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2021)

Ένα από τα μοντέλα που έχουν φέρει την Toyota ψηλά στην λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις ετοιμάζεται να λάβει διάδοχο. Δείτε το πρώτο επίσημο teaser.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, υπάρχουν στο διαδίκτυο αρκετές εικόνες που δείχνουν πως θα μοιάζει το επόμενο Toyota Land Cruiser αλλά και πλήθος πληροφοριών σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Τώρα, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video που αναφέρει πως το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει στις 9 Ιουνίου και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του Youtube.


Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Toyota και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Toyota και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.


To 6 δευτερολέπτων video δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ο τίτλος «Teaser 1» που έχει, μας δίνει την εντύπωση πως θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια teaser για το μοντέλο με περισσότερες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει η φίρμα.

 Το νέας γενιάς Land Cruiser θα υιοθετήσει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα που εκφράζεται μέσω μιας νέας μεγαλύτερης και πιο επιβλητικής γρίλιας, νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα και πιο επιθετικό προφυλακτήρα. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο σουλούπι του αυτοκινήτου, η σχεδίαση του μοντέλου είναι πιο boxy και κομψή και δεν έχει πλέον τόσες «καμπύλες». Πιο μοντέρνο είναι το πίσω μέρος χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα που είναι πιο πλατιά και πιο επιθετικά.

Η Toyota είναι σίγουρο πως έχει προχωρήσει σε μεγάλες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο πίνακας οργάνων θα είναι καινούριος ενώ δίπλα του, στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας θα «αιωρείται» μια αρκετά μεγάλη οθόνη για να υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Πιο χαμηλά θα υπάρχουν αρκετά μπουτόν για το σύστημα κλιματισμού και τα modes οδήγησης του αυτοκινήτου για την άσφαλτο ή για το χώμα.

Τέλος στους κινητήρες, όπως έχουμε επισημάνει κατά καιρούς, η φημολογία αναφέρει πως στη βάση της γκάμας θα βρίσκεται ένας V6 3,5 λίτρων twin-turbo κινητήρας βενζίνης. Από κει και πέρα λέγεται πως διαθέσιμη θα είναι και μία υβριδική έκδοση, ενώ κάποιες αγορές θα έχουν την επιλογή και ενός πετρελαιοκινητήρα.
 

Mercedes
moto