Οι νέες τιμές μεταχειρισμένων του περιοδικού Auto Τρίτη, βρίσκονται στο τεύχος που κυκλοφορεί.

Οι νέες τιμές μεταχειρισμένων του περιοδικού Auto Τρίτη, βρίσκονται στο τεύχος που κυκλοφορεί.

Νέες τιμές μεταχειρισμένων έως 20 ετών - Απόσυρση

44.427 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2016)

Το περιοδικό AutoΤρίτη κυκλοφορεί με 2 εξώφυλλα που καίνε: τις νέες τιμές μεταχειρισμένων & για μοντέλα έως 20 ετών, και όλες οι πληροφορίες για την απόσυρση! Δεν ξέραμε ποιο να διαλέξουμε!

Σε αυτό το τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη διαβάστε όλα τα νέα για την απόσυρση, τις νέες τιμές που ισχύσουν έως τις 31 Μαΐου, καθώς και τι θα γίνει μετά τη λήξη της παράτασης!

Επίσης, το περιοδικό Auto Τρίτη συνεχίζει να εργάζεται για εσάς στον τομέα των τιμών μεταχειρισμένων και για αυτοκίνητα έως 20 ετών! Χρησιμοποίησέ τις, θα γλιτώσεις πολλά λεφτά!

Διαβάστε παρακάτω και ενημερωθείτε για την πορεία της έρευνάς μας που μας οδήγησε στις νέες τιμές μεταχειρισμένων του Auto Τρίτη!

Οι τιμές μεταχειρισμένων του περιοδικού Auto Τρίτη είναι το σημείο αναφοράς της ελληνικής αγοράς. Τις χρησιμοποιούν ακόμα και οι ασφαλιστικές εταιρείες και τα ελληνικά δικαστήρια για να βγάλουν τις αποφάσεις τους.

Η μεγάλη έρευνα του περιοδικού Auto Τρίτη για τα μεταχειρισμένα, που πουλιούνται, στην

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά, κράτησε 6 ολόκληρους μήνες.

"Μην το αφήνειςστον ήλιο. Μην πας από αυτό το δρόμο γιατί έχει λακκούβες. Βάλτου τα ακριβάλάδια, αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής". Το αυτοκίνητο μας ήτανπάντα ο φίλος μας, η περιουσία μας και για αυτό τα ελληνικά μεταχειρισμένα ήτανπάντα σε εξαιρετική κατάσταση.

Και τι αντίστοιχα γινόταν στην Ευρώπη; Όταν το πρωτοσυζητήσαμε με το γερμανικό Auto Motor und Sport,γελάγανε. "Γιατί δικό μας είναι τοαυτοκίνητο; Σε 4 χρόνια θα το δώσουμε πίσω και θα πάρουμε άλλο", καθώςτο 80% των πωλήσεων γίνεται μέσω εταιρειών leasing. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτοκίνητα που προέρχονται από χώρες με σκληρούς χειμώνες, είναι όλα σάπια, από το αλάτι που ρίχνουνστους δρόμους. Ποιός ασχολείται να το ξεπλένει κάθε μέρα από τα αλάτια, αν δενείναι δικό του;

Η έρευνα μας έδειξε ότι η κρίση άλλαξε τα πάντα στην Ελλάδα.

Όλοι ψάχνουν για ένα καλό μεταχειρισμένο 4-5 ετών.

Κανένας ιδιώτης όμως δεν πουλάει το αυτοκίνητο του σε 4-5χρόνια.

Παλιά αλλάζαμε αυτοκίνητο κάθε 7-8 χρόνια. Τώρα οδηγούμε αυτοκίνητο 10-20 χρόνων (μέσος όρος 13 χρόνια).

Από τα 100.000 μεταχειρισμένα που πουλιούνται σήμερα,λιγότερα από 10.000 είναι 4-5 χρόνων και από αυτά, όσα προέρχονται από ιδιώτεςείναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού (κυριολεκτώ).

Τα 2.000 από αυτά τα 10.000, είναι εισαγόμενα και ταυπόλοιπα 8.000 προέρχονται από εταιρείες ενοικιάσεων και leasing.

Έτσι δεν είναι πλέον τα χιλιόμετρα ο παράγοντας πουκαθορίζει την τιμή του αυτοκινήτου, αλλά το πόσο καλά είναι συντηρημένο.

Όταν οδηγείς αυτοκίνητο που δεν είναι δικό σου, δεν έχειςκανένα λόγο "να μην το αφήσεις στον ήλιο, ή να μην το πας από τιςλακκούβες".

Και βέβαια, αν για το αυτοκίνητο "του Γιάννη", που δεν το πάει από τις λακκούβες, δεν το αφήνει στον ήλιο, του βάζει τα ακριβά λάδια του κατασκευαστή και το γυαλίζει μόνος του όλη μέρα, για να λάμπει, δίνεις 10.000 ευρώ, για ένα ίδιοαυτοκίνητο που προέρχεται από μια εταιρεία ενοικιάσεων πόσα δίνεις άραγε; Και πόσα δίνεις για ένα ίδιο από εταιρεία ενοικιάσεων ή leasing της Ευρώπης, που έχει φάει και 4 χειμώνες με αλάτια, στους δρόμους. Όλα του 2012. Πόσο δίνεις για το κάθε ένα;

Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα και για αυτό έχουμε νέεςτιμές μεταχειρισμένων από το περιοδικό Auto Τρίτη που κυκλοφορεί. Ήταν μια κολοσσιαία δουλειά. Έπρεπε όμως να γίνει. Οι τιμές μεταχειρισμένων του περιοδικού Auto Τρίτη είναι το σημείο αναφοράς τηςελληνικής αγοράς. Τις χρησιμοποιούν ακόμα και οι ασφαλιστικές εταιρείες και ταελληνικά δικαστήρια για να βγάλουν τις αποφάσεις τους.

Το περιοδικό AutoΤρίτη αλλάζει την αγορά των μεταχειρισμένων και ανακοινώνει τις νέες τιμές, στο τεύχος που κυκλοφορεί, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς. Το αυτοκίνητο που θέλετε να αγοράσετε είναι κόκκινοκίτρινο, ή πράσινο;

Κόκκινες τιμές
Αφορούν αυτοκίνητα τα οποία δεν ξέρουμε από που προέρχονται. Δηλαδή αυτοκίνητα εισαγωγής, αυτοκίνητα από εταιρείες ενοικιάσεων και αυτοκίνητα που δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους και πως έχουν συντηρηθεί. Μην ασχολείστε με τα χιλιόμετρα (ούτως ή αλλιώς είναι γυρισμένα σε όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα).

Κίτρινες τιμές
Αφορούν αυτοκίνητα τόσο ιδιωτών, όσο και εταιρειών leasing (εξαιρούνται όσα προέρχονται από εταιρείες ενοικιάσεων, για τα οποία ισχύουν οι κόκκινες τιμές), τα οποία δεν μπορούν να αποδείξουν τα πραγματικά τους χιλιόμετρα και ότι έχουν συντηρηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. 

Πράσινες τιμές
Οι πράσινες τιμές αφορούν αυτοκίνητα που έχουν έως 15.000 χλμ./έτος και τα οποία έχουν πιστοποίηση της κεντρικής αντιπροσωπείας, που δείχνει τα πραγματικά τους χιλιόμετρα. Αν δεν υπάρχει τέτοια πιστοποίηση, ισχύουν οι κόκκινες ή οι κίτρινες τιμές και δεν έχουν σημασία τα χιλιόμετρα (ούτως ή αλλως σε όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα τα χιλιόμετρα ειναι γυρισμένα).
Αν η πιστοποίηση της κεντρικής αντιπροσωπείας δείχνει οτι έχουν κάνει περισσότερα απο 15.000 χλμ./έτος, τότε αφαιρέστε 3% για κάθε 10.000 χλμ. επιπλέον. Για παράδειγμα σε ενα αυτοκίνητο 4ετίας που αντί 60.000 χιλιόμετρα (4 χρόνια Χ 15.000/έτος) έχει 100.000 χιλ. πρέπει να αφαιρέσετε 12% από την τιμή του.

Αν πουλάτε σε έμπορο μεταχειρισμένων το αυτοκίνητο σας, ή ανταλλάσσετε το αυτοκίνητο σας σε έμπορο μεταχειρισμένων, η τιμή που ισχύει είναι 10% χαμηλότερη για αυτοκίνητα με τιμή μεγαλύτερη των 10.000 ευρώ ή 1.000 ευρώ χαμηλότερη για αυτοκίνητα με τιμή μικρότερη των 10.000 ευρώ. Η διαφορά αυτή καλύπτει τα κόστη του εμπόρου για τον έλεγχο του αυτοκινήτου, την δέσμευση των χρημάτων του, μέχρι να καταφέρει να πουλήσει το αυτοκίνητο, καθώς και το κέρδος του.

Οι τιμές αφορούν αυτοκίνητα με βασικό εξοπλισμό, σε καλή κατάσταση, ατρακάριστα και αγρατζούνιστα.

Οι νέες τιμές μεταχειρισμένων του περιοδικού Auto Τρίτη δημοσιεύονται στο τεύχος που κυκλοφορεί. Πάρτε το καιΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!

Βοηθήστε και σείς να διαδοθούν οι νέες τιμές μεταχειρισμένων . 
Κοινοποιήστε το στο χρονολόγιό σας να το δουν οι φίλοι σας, αλλά και στις ομάδες που μετέχετε.
 
 
&&&& Διαβάστε επίσης: 



Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center