Να μην επιστρέψει ο Massa στην αγωνιστική δράση, προειδοποιεί ο Jean Alesi.

Να μην επιστρέψει ο Massa στην αγωνιστική δράση, προειδοποιεί ο Jean Alesi.

«Μην κάνεις το λάθος»

3.800 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2017)

Ο Jean Alesi πιστεύει ότι ο Felipe Massa θα κάνει λάθος αν επιστρέψει στην Formula 1 αντικαθιστώντας τον Valtteri Bottas και εξηγεί τους λόγους.

Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Nico Rosberg από την Formula 1, τα πράγματα στα paddocks είναι πολύ έντονα. Οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν στο όνομα του Valtteri Bottas να αντικαθιστά τον Rosberg στην Mercedes, ενώ η θέση του Bottas στην Williams θα καλυφθεί από τον Felipe Massa, που συμφώνησε να επανέλθει στη δράση για κάτι τέτοιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ωστόσο, ο παλαίμαχος πιλότος Jean Alesi έχει διαφορετική γνώμη. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο Massa δεν πρέπει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, θεωρώντας ότι θα είναι μια λάθος επιλογή! Δείτε και τι είπε: «Ειλικρινά, για μένα, αυτό θα ήταν μια λάθος κίνηση. Ο Felipe σταμάτησε, γύρισε σελίδα. Και τι θα γίνει αν το μονοθέσιο της Williams δεν είναι γρήγορο;»

Είναι εδώ άξιο να αναφερθεί ότι η Willams έχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε έναν έμπειρο πιλότο στο ένα μονοθέσιο, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον 18χρονο Lance Stroll, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα Formula 3 και θα κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Alesi πήρε την ευκαιρία να σχολιάσει και την αποχώρηση του Rosberg από το άθλημα, λέγοντας τα εξής: «Στην αρχή αντέδρασα όπως και ο Niki Lauda, με έκπληξη και θυμό. Μετά όμως σκέφτηκα τον Ayrton Senna, πόσες φορές είχε πει ότι θα οδηγούσε ακόμα και απλήρωτος, πόσο σκληρά δούλεψε για να πετύχει όσα πέτυχε και κατόπιν πέθανε. Ίσως ο Nico απλά να μην ήθελε να αγωνιστεί άλλο»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto