H άποψη του οίκοι RennaDesign για την επερχόμενη Alfa Romeo Alfetta

H άποψη του οίκοι RennaDesign για την επερχόμενη Alfa Romeo Alfetta

Μια άλλη πρόταση design

7.195 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Την δική του πρόταση σχετικά με την εμφάνιση της επερχόμενης Alfa Romeo Alfetta έκανε ο σχεδιαστικός οίκος RennaDesign.

Η Alfa Romeo Alfetta είναι ένα νέο μεγάλο σεντάν της εταιρείας, το οποίο κατά τα φαινόμενα θα παρουσιαστεί το 2018, ως ανταγωνιστής στα Audi A6, BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν ακόμη κάποιες επίσημες φωτογραφίες ή renderings, ωστόσο εμείς σας είχαμε παρουσιάσει αποκλειστικές εικόνες, που δείχνουν την πιθανή εμφάνιση του τελικού μοντέλου. Φαίνεται όμως ότι ο οίκος RennaDesign είχε μια διαφορετική άποψη, την οποία και δημοσίευσε.
Μελετώντας τις διαφορές μεταξύ των δύο σχεδίων, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πρόταση του RennaDesign χαρακτηρίζεται από πιο έντονες καμπύλες και πιο φουσκωμένους θόλους τροχών, θυμίζοντας μάλιστα ολίγον τι από Maserati Quattroporte.

Ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο σχεδίων, η εμφάνιση του εμπρός μέρους: Στο σχέδιο του RennaDesign τα φωτιστικά σώματα έχουν μια κλίση προς τα κάτων, ενώ τελείως διαφορετική είναι η σχεδίαση του προφυλακτήρα και του θυρεού. Μάλιστα, εκατέρωθεν του χαρακτηριστικού τριγώνου στην όψη του αυτοκινήτου, ο RennaDesign έχει τοποθετήσει ανοίγματα, τα οποία απουσιάζουν από το σχέδιο του Schulte Design.

To πως τελικά θα είναι η τελική μορφή του αυτοκινήτου, μάλλον θα περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2018 για να το διαπιστώσουμε. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center