Μια διαφορετική άποψη της GiuliaQV.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια διαφορετική άποψη της GiuliaQV.

Μια διαφορετική GiuliaQV

7.871 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Δείτε τι συμβαίνει όταν κάποιος προσπαθεί να φαρδύνει υπέρ του δέοντος μια Alfa Romeo Giulia QV.

Τι συμβαίνει όταν κάποιος προσπαθήσει να φαρδύνει υπέρ του δέοντος μια Alfa Romeo Giulia QV; Την απάντηση μας έδωσε ένας γραφίστας από ο Ηνωμένο Βασίλειο.

H Alfa Romeo GiuliaQV, σε κανονικές διαστάσεις.

H Alfa Romeo GiuliaQV, σε κανονικές διαστάσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στον Khyzyl Saleem, όπως ονομάζεται ο δημιουργός, αρέσει να παίζει με σχέδια διάσημων αυτοκινήτων, κλασικών ή νεότερων. Πρόσφατα λοιπόν τον προκάλεσε ένας φίλος του, φωτογράφος αυτοκινήτων, να κάνει κάτι σχετικό με την Giulia QV των 502 ίππων και ιδού το αποτέλεσμα.

«Ο φίλος μου, μου έστειλε αυτή την εικόνα της νέας Alfa Romeo Giulia που τράβηξε, αναρωτώμενος τι θα μπορούσα να κάνω. Ορίστε τι έκανα. Χαχα!» γράφει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.
 Στο σχέδιό του, βλέπουμε ένα πρησμένο bodykit να περιβάλλει τις ήδη εντυπωσιακές καμπύλες της Giulia, κάνοντάς τη να μοιάζει με όχημα DTM αγώνων. Η αντίθεση της διακριτικής αεροτομής με τις αρκετά υπερβολικές διαστάσεις του bodykit είναι εμφανής.

Αυτό όμως που τραβάει τα βλέμματα, πέραν του παρουσιαστικού τύπου «Transformer», είναι οι δύο τριπλές απολήξεις της εξάτμισης που θυμίζουν machine-gun και μας βάζουν σε σκέψεις για το πώς θα φαίνονταν βγάζοντας φλόγες μετά από ξερόγκαζα.

Πως σας φαίνεται ένα τέτοιο σχέδιο; Θα το δοκιμάζατε ή θεωρείτε ότι «χαλάει» την ήδη μοναδική Alfa;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto