• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ούτε 1.000 χλμ. δεν έχει κάνει η συγκεκριμένη 911 R κάτι που ανεβάζει σημαντικά την αξία της.

Μόλις 991 κομμάτια είχαν παραχθεί κάτι που κάνει την 911 R ένα συλλεκτικό μοντέλο που αρκετοί από αυτούς που συλλέγουν αυτοκίνητα θα ήθελαν να έχουν στη συλλογή τους.

Με τη ζήτηση που έχουν ακόμα και ως μεταχειρισμένες η τιμή που θα πιάσει αυτή η 911 R αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερη από την αρχική τιμή αγοράς.

Μια μοναδική 911 R

Διαβάστηκε από 2138 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/4/2017

Τον επόμενο μήνα στη λίμνη Κόμο θα βγει σε πλειστηριασμό ένα από τα μόλις 991 της 911 R που λανσαρίστηκε πέρυσι και εκτιμάται ότι θα πιάσει πολύ μεγαλύτερη τιμή από αυτή στην οποία την πούλησε η Porsche μόλις ένα χρόνο πριν.

 
Οι 911 πάντα είχαν φανατικούς οπαδούς αλλά μεταξύ των αμέτρητων εκδόσεων που έχουν βγει κατά τη διάρκεια των χρόνων, λίγες έχουν καταφέρει να προκαλέσουν τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η 911 R που λανσαρίστηκε πέρυσι.

Μόνο 991 κομμάτια κατασκευάστηκαν και έγιναν ανάρπαστα ταχύτατα. Οπότε, αν κάποιος έψαχνε την ευκαιρία για να αγοράσει μία, θα την έχει σύντομα.

Τον επόμενο μήνα στη λίμνη Κόμο θα γίνει το event πλειστηριασμών, Concorso d` Eleganza Villa d` Este όπου ο οίκος Sotheby`s θα δημοπρατήσει μία από τις σπάνιες αυτές 911 R. Είναι βαμμένη ασημί και καλύπτεται από πράσινες ρίγες. Πρόκειται για το κομμάτι με αριθμό 235 και έχει στο κοντέρ κάτι λιγότερο από 1.000 χλμ. γι` αυτό και έχει χαρακτηριστεί ως σχεδόν καινούρια. Φυσικά εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό boxer κινητήρα των 4.0 λτ. απόδοσης 500 ίππων που προέρχεται από την GT3 RS και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και εφοδιάζεται με το προαιρετικό ρεζερβουάρ των 90 λίτρων.

Ήταν στα χέρια ενός Ιταλού ο οποίος βλέποντας ότι οι τιμές για ένα μοντέλο σαν αυτό έχουν σκαρφαλώσει πολύ παραπάνω από τις 185.000$ (173.000 ευρώ) που είχε δώσει αρχικά για να την αποκτήσει, αποφάσισε να την αποχωριστεί.