Το Audi Α3 εισέρχεται στην 4η γενιά του.

Tο νέο Audi Α3 θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB.

Μία πρώτη ιδέα του νέου Audi A3

5.287 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2019)

Το Audi Α3 εισέρχεται στην 4η γενιά του και δύο νέα σχέδια ανεξάρτητου σχεδιαστή έρχονται για να μας παρουσιάσουν την πιθανή εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο γερμανικό μοντέλο.


Όπως μπορούμε να δούμε ο καλλιτέχνης έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό σχεδιασμό που φέρουν τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα της μάρκας. Ωστόσο παρατηρούμε πως στον πρόβολο η γνωστή γρίλια έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, συνοδευόμενη από λεπτούς προβολείς και διευρυμένες εισόδους αέρα. Το πίσω μέρος συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από την απλότητα, όμως παρατηρούμε τη νέα υπογραφή των καινούργιων φωτιστικών σωμάτων και τις τραπεζοειδείς νίκελ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Σε ότι φορά τους κινητήρες το νέο Audi Α3 που θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB, αρχικά θα έρθει στην Ευρώπη με τουλάχιστον τρεις κινητήρες, όλοι συνοδευόμενοι από ήπια υβριδική τεχνολογία. Τα εν λόγω μοτέρ αναμένεται να είναι οι μονάδες 1.0 και 1.5 TFSI μαζί με τον 2λιτρο κινητήρα. Η ισχύς πιθανότατα θα κυμαίνεται μεταξύ των 190 και 330 ίππων, ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η ύπαρξη plug-in υβριδικής έκδοσης. Το παρών στα μοτέρ θα δώσει και ο 2,0 λίτρων TDI, με την ισχύ του να ενδέχεται να φτάσει ακόμα και στους 200 ίππους.       
 
Τέλος για το εσωτερικό οι πληροφορίες θέλουν το μοντέλο να μην παίρνει τον πλήρως ψηφιακό ταμπλό του νέου Golf. Στην Audi έχουν επιλέξει για το Α3, το ταμπλό του Q3. H δομή εδώ θα είναι λίγο πιο κλασική, με ψηφιακό πίνακα οργάνων βέβαια. Παράλληλα περισσότερα θα είναι τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας.
 
Το νέο Audi A3 το αναμένουμε εντός του 2020.

NEO TRAFIC
moto