• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Active City Stop

Active City Stop

Nav&Go

SYNC

SYNC

Τεχνολογία: Τα Fiesta και Clio προπορεύονται

73.833 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/4/2013

Active City Stop: To Fiesta διαθέτει στάνταρ το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων, με χαμηλές ταχύτητες που γνωρίσαμε στο Focus. Με αυτό, είναι εφικτή η αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητες μέχρι 15 χλμ./ώρα και η μείωση της σφοδρότητάς τους με ταχύτητες μέχρι 30 χλμ./ώρα. 


Nav&Go: Το Clio διαθέτει σύστημα πολυμέσων Media Nav με οθόνη αφής που συνδυάζει σύστημα πλοήγησης, ραδιόφωνο, σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth και απευθείας πληκτρολόγηση στην οθόνη, λειτουργία audio streaming για αναπαραγωγή αρχείων ήχου και υποδοχές Aux και USB για σύνδεση με εξωτερικές πηγές αποθήκευσης.

SYNC: Από την έκδοση Trend με τον 1000άρη κινητήρα (όπως αυτή της δοκιμής) και πάνω, το Fiesta εφοδιάζεται με σύστημα που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα με φωνητική ενεργοποίηση για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσικές επιλογές από συσκευές συνδεδεμένες μέσω Bluetooth ή USB. Το SYNC περιλαμβάνει και τη λειτουργία του Emergency Assistance. Μέσω αυτού, το αυτοκίνητο καλεί αυτόματα σε βοήθεια, στην περίπτωση που εμπλακεί σε σύγκρουση.