Το νέο μοντέλο δεν θα είναι σαν ένα μικρό DS 7 Crossback (φωτό), αλλά αντίθετα θα έχει το δικό του αναγνωρίσιμο στιλ. Αναμένεται το 2018 να ανταγωνιστεί το Audi Q2.

Το νέο μοντέλο δεν θα είναι σαν ένα μικρό DS 7 Crossback (φωτό), αλλά αντίθετα θα έχει το δικό του αναγνωρίσιμο στιλ. Αναμένεται το 2018 να ανταγωνιστεί το Audi Q2.

Μικρό SUV η DS το 2018

4.252 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2017)

Μετά το DS 7 Crossback, η γαλλική premium εταιρεία προγραμματίζει για το 2018 ένα μικρό SUV, που θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Audi Q2 και το οποίο ένα χρόνο μετά θα αποκτήσει και πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

O Stephane Le Guevel, o επικεφαλής του ομίλου PSA στο Ην. Βασίλειο, επιβεβαίωσε την άφιξη ενός μικρού SUV, το οποίο θα αποτελέσει το επόμενο μοντέλο της DS, μετά δηλαδή από το φετινό DS 7 Crossback.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σταδιακά θα υπάρξουν τέσσερα SUV σε μια γκάμα έξι μοντέλων, σύμφωνα με τον Le Guevel. Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα η εταιρεία μας είχε υποσχεθεί πως θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο μέσα στην τετραετία. Φέτος ήταν ήταν το DS 7 Crossback, του χρόνου θα είναι η σειρά του μικρού SUV. 
 
Από τα υπόλοιπα δύο που περισσεύουν ως το 2021, το ένα θα είναι ένα ξεχωριστό υβριδικό μοντέλο, δίχως εκδόσεις βενζίνης ή πετρελαίου, σύμφωνα με το αφεντικό εξέλιξης της DS UK, Arnaud Leclerc.
  
Το μικρό SUV θα μπορούσε εμμέσως να αντικαταστήσει το DS3, καθώς όπως είπε ο Le Guevel η αγορά πάει στα SUV παρά στα μικρά τρίθυρα. Μιλώντας για τη σχεδίαση του μικρού SUV το μεγαλοστέλεχος της γαλλικής εταιρείας τόνισε πως δεν θα μοιάζει σαν ένα μικρό DS 7 Crossback, αλλά αντίθετα θα έχει το δικό του αναγνωρίσιμο στιλ.
 
Η ηλεκτρική έκδοση θα λανσαριστεί εμπορικά το 2019, με το μικρό SUV να αναμένεται να έχει τις τριπλάσιες πωλήσεις από το DS 7 Crossback. Το τελευταίο θα είναι το πρώτο υβριδικό μοντέλο της φίρμας. Από την άλλη, το μικρό μοντέλο θα είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center