Δίσκος Φινιρίσματος Trizact 150mm για λείανση.

Χονδρή αλοιφή 3M Fast Cut Plus για «κόψιμο» γραμμών.

Ψιλή αλοιφή 3Μ Extrafine Plus για γυάλισμα.

Αλοιφή κερί 3Μ Rosa για κέρωμα και προστασία.

Γυάλισμα και προστασία χρώματος

30.379 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2016

Η 3Μ και η Meguiar’s προτείνουν ειδικά προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου για επαγγελματική, αλλά και οικιακή χρήση, ώστε το αυτοκίνητό σας να διαθέτει λαμπερό και αστραφτερό χρώμα, χωρίς σημάδια και γρατζουνιές.


Το σύστημα Επιδιόρθωσης και Γυαλίσματος βαφής ColourCode της 3Μ, αποτελεί την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών διότι προσφέρει συγκριτικά υψηλής ποιότητας με απλά βήματα ενώ επιτρέπει την εύκολη αναγνώριση των προϊόντων για κάθε βήμα μέσω της χρωματικής κωδικοποίησης. Το σύστημα αυτό αποτελείται από επαγγελματικές αλοιφές, γούνες, σφουγγάρια και αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για όλους τους τύπους βαφών. Η κορυφαία ποιότητα και η ευκολία χρήσης του συστήματος ColourCode, εξασφαλίζει πάντα τέλεια αποτελέσματα και συνδυάζεται άριστα με το νέο επαγγελματικό ηλεκτρικό αλοιφαδόρο της 3Μ. Επιλέξτε για κάθε βήμα την αλοιφή με το χαρακτηριστικό χρώμα και χρησιμοποιήστε το κατάλληλο αξεσουάρ με το αντίστοιχο χρώμα.
Για Αφαίρεση Γρατζουνιών & Γυάλισμα:
Για να αφαιρέσετε γρατσουνιές και ολογράμματα, η Meguiar’s προτείνει να χρησιμοποιείστε την αλοιφή Ultimate Compound. Αυτό το προϊόν χάρη στην νέα τεχνολογία μικρο-λειαντικών κόκκων, απομακρύνει επίμονες ατέλειες στην επιφάνεια του χρώματος, ενώ γυαλίζει την επιφάνεια με υψηλό φινίρισμα. Η αλοιφή Ultimate Compound είναι η τέλεια λύση για να προετοιμάσετε την επιφάνεια του χρώματος αυτοκινήτου για το αγαπημένο σας κερί της Meguiar’s. Όταν χρησιμοποιείτε την αλοιφή Meguiar’s Ultimate Compound, εργαστείτε αντίθετα με την κατεύθυνση της γρατσουνιάς και σε ευθείες επικαλυπτόμενες γραμμές. Πριν να επέμβετε πάνω σε μια γρατσουνιά, δοκιμάστε απλά με το νύχι αν μπορεί να απομακρυνθεί. Αν το νύχι σκοντάφτει στην γρατσουνιά, τότε πιθανότατα το ελάττωμα πρέπει να αφαιρεθεί με χρήση εργαλείου από επαγγελματία. Οι μικρές ατέλειες κάτω από την επιφάνεια του χρώματος, όπως επίμονες οξειδώσεις, στίγματα, σημάδια και γρατσουνιές, μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τις αλοιφές Meguiar’s ScratchX™ 2.0, Swirl Remover ή Ultimate Compound, δίνοντας άψογο φινίρισμα πριν το γυάλισμα και το κέρωμα.
Κέρωμα και Προστασία:
Η εφαρμογή του κεριού Ultimate Wax παρέχει προστασία έναντι οξείδωσης, διάβρωσης, UV ακτινοβολίας και φθορά της επιφάνειας. Ξεκινώντας από το καπό του αυτοκινήτου, απλώστε το κερί πάνω στο αντίστοιχο σφουγγάρι. Μιά μικρή ποσότητα προϊόντος στο μέγεθος μικρού νομίσματος είναι αρκετό για να καλύψει μισό καπό στα περισσότερα αυτοκίνητα. Το κερί Ultimate Wax μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιοδικά ως κερί συντήρησης. Για να διατηρήσετε το φινίρισμα ανάμεσα στα πλυσίματα του αυτοκινήτου, χρησιμοποιήστε το σπρέι τακτικής συντήρησης Meguiar’s Ultimate Quik Detailer με πανί μικροϊνών, για να αφαιρέσετε ελαφριές βρωμιές, δαχτυλικά αποτυπώματα και ρύπους. Ελαφρώς ψεκάστε με το σπρέι πάνω στο πάνελ αυτοκινήτου, διπλώστε το πανί μικροϊνών στα 4 και σκουπίστε την επιφάνεια για να απομακρύνετε τους ρύπους. Επίσης ξεκινήστε την εργασία, αφού πρώτα έχετε βγάλει από πάνω σας οποιοδήποτε κόσμημα ή ρολόι προς αποφυγή πρόκλησης γρατζουνιών.