Πως τα πάνε στις δικίνητες εκδόσεις τους τα Mitsubishi Eclipse Cross και Suzuki SX4 S-Cross;

Mitsubishi Eclipse Cross VS Suzuki SX4 S-Cross

122.667 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2020)

Cross σημαίνει περιπέτεια… Με περιπετειώδη χαρακτήρα, τα Mitsubishi Eclipse Cross και Suzuki SX4 S-Cross έρχονται για να κρατήσουν ψηλά τη σημαία των κατασκευαστών τους σε μεικτά terrain. Πως τα πάνε στις δικίνητες εκδόσεις τους;


Mitsubishi και Suzuki βρίσκονται αντιμέτωπες εδώ και πολλά χρόνια και έχουν παραμείνει ως δύο παραδοσιακές δυνάμεις της «τετρακίνησης». Τι γίνεται όμως τώρα που το αγοραστικό κοινό έχει διαγράψει τα πολύπλοκα συστήματα τετρακίνησης αφού δεν τα χρειάζεται; Την απάντηση έρχονται να δώσουν τα δύο πολύ ικανά crossover της νέας εποχής των δύο εταιρειών, το Eclipse Cross και το SX4 S-Cross αντίστοιχα, τα οποία αν και δικίνητα διατηρούν σε μεγάλο ποσοστό τις αρετές των πολύ πιο ακριβών τετρακίνητων εκδόσεών τους. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Εμφάνιση: Πιο ξεχωριστό το Eclipse Cross
Σχεδιαστικά έχουμε να κάνουμε με δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προτάσεις, με τη Suzuki να ακολουθεί εδώ πιο συμβατικές γραμμές στο 5θυρο αμάξωμα του SX4, το οποίο έχει «εμπλουτιστεί» με κάποιες χρωμιωμένες λεπτομέρειες ώστε να εκφράσει μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα. 

Από την άλλη, το Eclipse Cross έχει σαφώς πιο ενδιαφέρον και πολύ πιο «ψαγμένο» αισθητικό προφίλ με την έντονη κλίση της οροφής και το επιθετικό εμπρόσθιο μέρος να χαρίζουν πιο επιβλητική εικόνα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRANSPORTER
test center