4 φωτογραφίες »

Μοναδικά bonus για τα νέα Ford Puma & Kuga

35.499 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2020)

Η Ford Motor Ελλάς λανσάρει τη νέα προωθητική ενέργεια Hybrid Bonus, η οποία καθιστά την αγορά όλων των εκδόσεων των νέων Puma ή Kuga ακόμα πιο εύκολη και επωφελή.

Η Ford συνεχίζει με αφοσίωση την πορεία της προς τη νέα, εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης και με «όπλα» της τα νέα Puma και Kuga, ηγείται των προσπαθειών για ένα καθαρότερο μέλλον, στο οποίο μπορείτε να συνεισφέρετε και εσείς πιο εύκολα από ποτέ. Η Ford Motor Ελλάς, αφουγκράζονται τις ανάγκες των πελατών της, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε με μοναδικά οφέλη τα νέα της μοντέλα Ford Puma και Ford Kuga, τα οποία προτάσσουν μοναδικά για την κατηγορία τους χαρακτηριστικά στους τομείς της περιβαλλοντικής απόδοσης και της οικονομίας καυσίμου,μέσω της νέας προωθητικής ενέργειας Hybrid Bonus, η οποία προσφέρει σε κάθε ιδιώτη μοναδικά προνόμια και όρους χρηματοδότησης.

Προνομιακό επιτόκιο και αποπληρωμή μετά από τρεις μήνες
Συγκεκριμένα, μέσω του Hybrid Bonus,  μπορείτε να επωφεληθείτε από το νέο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, το οποίο προσφέρει ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος χάριτος δεν επιβαρύνει σε τίποτα τον πελάτη, καθώς η Ford καλύπτει εξ` ολοκλήρου τους τόκους της εν λόγω περιόδου. Το Hybrid Bonus, εκτός από ανταγωνιστικό ονομαστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Finance ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις. Επιπλέον, αποκλειστικά για το νέο Ford Puma, το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868 ευρώ.
 
Με κορυφαία εγγύηση και δωρεάν το πρώτο Service
Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ αφού το Hybrid Bonus προσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του νέου σας αυτοκινήτου στο επίσημο δίκτυο της Ford, εξασφαλίζοντάς σας ένα άψογα συντηρημένο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η Ford Motor Ελλάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κορυφαία αξιοπιστία των δύο μοντέλων, προσφέρει για τα δύο μοντέλα 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, τη μεγαλύτερη στην ελληνική αγορά.

Νέο Ford Puma: Πρωτοποριακό, δυναμικό και hi-tech
Με ξεχωριστό στυλ, πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο, μεγάλους χώρους αλλά και με εξελιγμένα σύνολα, τo νέο Ford Puma έρχεται να δώσει νέα έννοια στον όρο «περιπέτεια» στα μικρά crossover. Το εντυπωσιακό Puma έχει μήκος 4,19 μ. και προβάλλει έντονα επιθετικό προφίλ σχεδιαστικά, με ξεχωριστά στοιχεία και «περιπετειώδη» χαρακτήρα. Παράλληλα εντυπωσιάζει με το άρτιο τεχνολογικό του προφίλ, με ευρείες επιλογές συνδεσιμότητας και εκτεταμένη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία τονίζουν τα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά του, αλλά και το άνετο προφίλ του, μετατρέποντας τις διαδρομές σας σε μια απολαυστική εμπειρία. Αναμφίβολα πρωταγωνιστές στο νέο Puma είναι οι νέοι ήπια υβριδικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον κινητήρες EcoBoost, 125 και 155 ίππων, με την πλούσια απόδοσή τους και την χαρακτηριστική χαμηλή κατανάλωση από 4,9 λτ./100 χλμ..

Νέο Ford Kuga: Εκσυγχρονίζοντας την κατηγορία των SUV
Με νέα πιο αεροδυναμική και «ρευστή» σχεδίαση, εξελίσσοντας την μέχρι τώρα κλασσική SUV εικόνα, εξαιρετικά αποδοτικό και ευρύχωρο, αλλά και με εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικές και Plug-In, το νέο Kuga θέτει της βάσεις για το μέλλον της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV. Όσον αφορά στην τεχνολογία Plug-in Hybrid του Ford Kuga, συνδυάζει έναν ηλεκτρικό κινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία με τον βενζινοκινητήρα Duratec 2,5 λίτρων, αποδίδοντας συνδυασμένη ισχύ 225 PS, σε συνδυασμό με εξαιρετική οικονομία καυσίμου και εκπομπές CO2 μόλις 32 γρ. CO2/χλμ.. Επιπροσθέτως το προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου Kuga διαθέτει ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect , για να έχετε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών, που περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi, προηγμένο σύστημα πλοήγησης στο αυτοκίνητο και ενημερώσεις για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο.

Toyota
test center