4 φωτογραφίες »

Πόσο κοστολογεί η Porsche την ενσωμάτωση του δακτυλικού σας αποτυπώματος στην 911; Η απάντηση είναι 7.500 ευρώ.

Μοναδικές 911 όπως το δακτυλικό αποτύπωμα

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2020)

Το δακτυλικό σας αποτύπωμα είναι κάτι το μοναδικό και από τώρα μπορεί να καταστήσει μοναδικό και το αυτοκίνητό σας, εάν βέβαια έχετε τη δυνατότητα και την πρόθεση να αγοράσετε μία Porsche 911!

Σε μία προσπάθεια για να δημιουργήσετε μία 911 που όμοιά της δεν θα υπάρχει πουθενά στον κόσμο, η Porsche προσφέρει τη δυνατότητα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου να μετατρέψουν το δακτυλικό τους αποτύπωμα σε γραφικό. Όπως ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα, έχει τη δυνατότητα να σκανάρει το δακτυλικό αποτύπωμα και στη συνέχεια αφού αφαιρέσει το καπό από την 911, με τη βοήθεια ενός ρομπότ άμεσης εκτύπωσης το εφαρμόζει στο καπό. Έτσι αυτόματα εκτός από ένα ιδιαίτερο γραφικό το αυτοκίνητο αποκτά και μοναδικό χαρακτήρα, λόγω της μοναδικότητας του δακτυλικού αποτυπώματος!
 
Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά αυτή η επιλογή θα αφορά μόνο το καπό, ωστόσο στη συνέχεια θα υπάρξει η δυνατότητα ενσωμάτωσης του γραφικού και σε άλλα πάνελ. Παράλληλα για αυτούς που δεν επιθυμούν να «στολίσουν» το αυτοκίνητο τους με το αποτύπωμα του δακτύλου τους, θα υπάρχουν διαθέσιμα και άλλα σχέδια.
 
Τώρα, πόσο κοστολογεί η Porsche την ενσωμάτωση του δακτυλικού σας αποτυπώματος στην 911; Η απάντηση είναι 7.500 ευρώ. Ακριβό ή φθηνό, ας το κρίνουν οι ενδιαφερόμενοι.

Hyundai
4green