Στην εικόνα βλέπετε το ηλεκτρικό Kona.

Αλλάζουν εμφάνιση τα Hyundai

2.407 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2018)

Η εμφάνιση των αυτοκινήτων παίζει σημαντικό ρόλο για όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, γι αυτό και οι άνθρωποι στη Hyundai πήραν την απόφαση να δώσουν μία ξεχωριστή εικόνα σε κάθε ένα από τα μοντέλα της γκάμα της.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή μέσω δηλώσεων του, ο επικεφαλής στο κέντρο σχεδίασης της κορεατικής μάρκας, Chris Chapman. Συγκεκριμένα τόνισε πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai θέλει τα επερχόμενα μοντέλα να αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις των πελατών.
 
Για παράδειγμα το Kona το οποίο απευθύνεται σε νεότερους αγοραστές θα έχει μία πιο νεανική εμφάνιση, σε σχέση με το Santa Fe, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε οικογενειάρχες και έτσι θα υιοθετήσει μια πιο ώριμη εμφάνιση.
Επιπλέον ένας ακόμα παράγοντας που θα καθορίσει την εμφάνιση των επερχόμενων Hyundai θα είναι και ο τρόπος κίνησης. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κέντρου σχεδίασης διαφορετικά χαρακτηριστικά θα έχουν τα αυτοκίνητα που παίρνουν ισχύ από ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης και άλλη τα μοντέλα που θα κινούνται μέσω ηλεκτρισμού.
 
Τέλος  να σημειωθεί πως η νέα φιλοσοφία της μάρκας θα αρχίσει α εφαρμόζεται παγκοσμίως από το νέο έτος, όταν και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους οι νέες γενιές των Sonata και Elantra.   

SPRING SEAT
NISSAN