Μόνο ως Plug-in υβριδικό το φρεσκαρισμένο Jeep Wrangler
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μόνο ως Plug-in υβριδικό το φρεσκαρισμένο Jeep Wrangler

4.642 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Μόνο ως Plug-in υβριδικό θα πωλείται από δω και στο εξής το Jeep Wrangler στην Ευρώπη, όπως επίσημα ανακοίνωσε η μάρκα!

Οι κανονισμοί για τους ρύπους είναι η αιτία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μόνο ως υβριδικό και συγκεκριμένα, Plug-in υβριδικό θα πωλείται στις αγορές της Ευρώπης το Jeep Wrangler, μία κίνηση η οποία φυσικά έχει άμεση σχέση με τους ολοένα και πιο αυστηρούς κανονισμούς για τους ρύπους που ισχύουν στη «Γηραιά Ήπειρο». Μάλιστα η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της απόφασης της μάρκας να κόψει το δίθυρο Wrangler από την ευρωπαϊκή της γκάμα, όπου λόγω των κανονισμών καθιστούνταν αδύνατη η συνέχιση του προσφέροντας αποκλειστικά τον βενζινοκινητήρα.
 

Μόνο ως τετράθυρο και PHEV στην Ευρώπη

Ως εκ τούτου οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να επιλέξουν το τετράθυρο Plug-in υβριδικό Wrangler 4xe για τις εκτός δρόμου περιπέτειές τους. Μάλιστα οι παραγγελίες στην Ιταλία, την Ισπανία, το Βέλγιο και τη Σερβία έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ μέσα στο μήνα θα προστεθούν ακόμα περισσότερες. Θυμίζουμε πως το Wrangler 4xe συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες και ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδοντας ισχύ 380 ίππων και 50 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας.
 

Περισσότερα χρώματα και εξοπλισμός

Από κει και πέρα η Jeep προχώρησε και σε κάποιες προσθήκες στη χρωματική παλέτα προκειμένου να φρεσκάρει το Wrangler 4xe. Παράλληλα ο βασικός εξοπλισμός παραμένει ικανοποιητικός και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει συστήματα όπως αυτόματα φώτα μεγάλης σκάλας, προειδοποίηση σύγκρουσης με υποβοήθηση πέδησης, προσαρμοζόμενο cruise control, παρακολούθηση τυφλού σημείου, κάμερα οπισθοπορείας και υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός και πίσω. Η Jeep προσφέρει επίσης το παρμπρίζ Gorilla Glass το οποίο είναι στάνταρ στην έκδοση Rubicon και προαιρετικό στη Sahara.  
 

Θέλει να εξηλεκτρίσει την γκάμα της η Jeep

Η απόφαση της Jeep να προσφέρει μόνο ως υβριδικό το Wrangler στην Ευρώπη αποτελεί μέρος της δέσμευσης της το 70% των παγκοσμίων πωλήσεων της έως το 2025 να είναι ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Επίσημο!
-Αποκλειστικά ως ηλεκτροκίνητο (PHEV) και 4θυρο θα πωλείται στην Ευρώπη το Jeep Wrangler.
-Περισσότερα χρώματα και εξοπλισμό πρόσθεσε στο φρεσκάρισμα του μοντέλου η μάρκα.
Σωστή ή λάθος η απόφαση της Jeep;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN