Μοντέλα της Lexus «ντύθηκαν» ήρωες της Marvel (+video)

Μοντέλα της Lexus «ντύθηκαν» ήρωες της Marvel (+video)

1.606 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Για να λανσάρουν την τελευταία μεγάλη παραγωγή της Marvel, το αμερικανικό studio συνεργάστηκε με την Lexus για την δημιουργία 10 μοντέλων της, διακοσμημένα με γραφικά-αυτοκόλλητες μεμβράνες που αντιπροσωπεύουν τους 10 υπερήρωες της καινούργιας ταινίας Eternals.

10 μοντέλα ντυμένα super ήρωες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από την πλευρά της ιαπωνικής εταιρίας δηλώνουν ενθουσιασμό για αυτήν την συνεργασία, αφού οι τελευταίες ταινίες του studio έχουν σπάσει τα ρεκόρ εισιτηρίων, δίνοντας στην Lexus την ευκαιρία να διαφημιστεί σε πιο νεανικές ηλικίες. Κάθε ένα από τα 10 μοντέλα θα έχει «ντυθεί» με μία μεμβράνη-αυτοκόλλητο στα χρώματα της στολής του κάθε ήρωα της ταινίας.
 

Πρωταγωνιστής στο «Black Panther»

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ιαπωνικό brand κάνει την εμφάνισή του στις ταινίες ηπερηρώων της Marvel. Στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει με ένα LC500 και ένα LS στην ταινία «Black Panther», με το τμήμα marketing του studio να αναφέρει πως τα συγκεκριμένα μοντέλα αντιπροσωπεύουν πλήρως τους ήρωες της.
 

Έντονα χρώματα και χρυσές λεπτομέρειες

Οι αισθητικές αλλαγές αφορούν κυρίως τα μοντέλα GX, LX, NX, LS, IS, LC 500 και RC F, χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και ρέουσες γραμμές γύρω από το αμάξωμα, παρόμοια με τις στολές και πανοπλίες του κάθε χαρακτήρα. Ενώ ένα χρυσό φως θα φέγγει κάτω από το αμάξωμα και τις γρίλιες, συμβολίζοντας την ενέργεια που έχουν οι ήρωες της ταινίας. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορες εκδηλώσεις για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς, καθώς δεν θα λείπουν και από το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας.

Θα ήθελες το αυτοκίνητο σου να είναι ντυμένο στα χρώματα του αγαπημένου σου παιδικού ήρωα ή είναι «too much» να εμφανιστείς έτσι Δευτέρα πρωί στο γραφείο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto