2 φωτογραφίες »

Το νέο 308 αναμένεται να λάβει plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Moντέρνο και σπορτίφ το επόμενο Peugeot 308

8.788 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας θα υιοθετήσει το επόμενο Peugeot 308 ενώ αναμένουμε η μάρκα να επενδύσει στην plug-in υβριδική τεχνολογία.


Με το Peugeot 308, η μάρκα με έμβλημα το λιοντάρι απέκτησε το 2013 ένα μικρομεσαίο που μπορούσε να σταθεί απέναντι  στο μεγαλείο του Volkswagen Golf. Η επόμενη γενιά του 308, ωστόσο θα πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά σημεία για να αντιμετωπίσει τον σκληρό ανταγωνισμό της κατηγορίας που περιλαμβάνει μοντέλα όπως η Toyota Corolla, το Hyundai i30, το Honda Civic, το SEAT Leon κτλ.

Η εξωτερική σχεδίαση του νέου 308 θα υιοθετήσει πολλά χαρακτηριστικά από το μικρότερο 208 αλλά και από το 508, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την ψηφιακή φωτογραφία παραπάνω δημιουργίας της ιστοσελίδας kolesa.ru. Τα φωτιστικά σώματα είναι τώρα μεγαλύτερα και πιο λεπτά, η γρίλια είναι μαύρη και πιο σπορτίφ ενώ το πίσω μέρος θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό επειδή υιοθετεί φώτα εμπνευσμένα από το 3008 και το 508. Το Peugeot 308 θα προσφέρεται επίσης σε έκδοση station wagon (SW) που θα κάνει ντεμπούτο αργότερα, μετά την hatchback έκδοση, ενώ όσον αφορά τις διαστάσεις της νέας γενιάς, δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αποκλίσεις.

Το νέο 308 αναμένεται να λάβει plug-in υβριδικές εκδόσεις αλλά και σπορ έκδοση PSE (Peugeot Sport Engineered) και πάλι με plug-in υβριδική τεχνολογία κοντά με 300 περίπου άλογα που θα αντικαταστήσει την γνωστή μας GΤi. Παράλληλα, πρέπει να περιμένουμε πως η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα περιλαμβάνει και άλλους ήπια υβριδικούς κινητήρες.

Το κόστος αγοράς θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε σχέση με την τωρινή γενιά. Το νέο 308 θα παράγεται στη Γαλλία, στο εργοστάσιο Mulhouse και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2021.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN