Υπάρχουν αρκετοί τρόποι ωστόσο να συμμετάσχει η Aston Martin στην F1.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι ωστόσο να συμμετάσχει η Aston Martin στην F1.

Μπαίνει στην F1 η Αston Martin;

2.424 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2017)

Έντονες είναι οι προσπάθειες της Αston Martin να εμπλακεί στο πρωτάθλημα της F1 είτε με δική της ομάδα είτε με την κατασκευή και την προμήθεια κινητήρων.

Η συμμετοχή σε αγώνες είναι ένας τομέας που η Aston Martin θέλει να πρωταγωνιστεί. Αυτός είναι ο λόγος που φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O CEO της μάρκας, κ. Andy Palmer σε συνέντευξη του σε ξένα μέσα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια τέτοια κίνηση λέγοντας « Είμαστε κοντά στην Formula 1 αλλά για μια εταιρεία που μόλις παρουσίασε κέρδη, δεν έχουμε 350-400 εκατ. για να ξοδέψουμε στην Formula 1. Aν μπει κάποιο όριο στο πόσο μπορείς να ξοδέψεις για να αναπτύξεις τους κινητήρες σου τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο».
 
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι ωστόσο να συμμετάσχει η Aston Martin στην F1. Η πιθανότητα να φτιάξει δική της ομάδα είναι πολύ μικρή γιατί τα έξοδα είναι δυσθεώρητα. Ωστόσο, θα μπορούσε να ενεργήσει σαν προμηθευτής κινητήρων, κάτι που εξετάζει και η Cosworth αλλά και άλλες λιγότερο γνωστές εταιρείες που συνεργάζονται σποραδικά με διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες στην παραγωγή μοτέρ. Ο Palmer δήλωσε:« Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με την Cosworth ή κάποια άλλη εταιρεία. Ακούμε διάφορες προτάσεις αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο.»

Η Αston Martin αυτή τη στιγμή αποτελεί κάτι σαν σπόνσορας για την Red Bull αλλά κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι η βρετανική μάρκα θέλει να εμπλακεί περισσότερο στα δρώμενα της F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw