Musk: «Η Tesla προσπαθεί να μην χρεοκοπήσει»

Musk: «Η Tesla προσπαθεί να μην χρεοκοπήσει»

2.029 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2022)

Εφιάλτη χαρακτήρισε τα δύο τελευταία χρόνια ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο να αναφέρει σε συνέντευξη του πως η ανησυχία του είναι να μην χρεοκοπήσει η εταιρεία!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Elon Musk

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι ο Elon Musk, με τον ιδρυτή της Tesla να προχωρά σε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν! Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος παραχώρησε συνέντευξή στο Τesla Owners of Silicon Valley, κλαμπ που αναγνωρίζει επίσημα η εταιρεία. Η συνέντευξη βιντεοσκοπήθηκε στις 31 Μαΐου και χωρίστηκε σε τρία μέρη, από τα οποία το τελευταίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη. Σε αυτό ο Musk μιλάει για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και το πως επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό, με τις δηλώσεις του να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Καίνε» λεφτά τα εργοστάσια σε Βερολίνο και Τέξας

Μιλώντας για τα εργοστάσια της Tesla κοντά στο Βερολίνο και στο Τέξας, ο Musk τα χαρακτήρισε ως «τεράστιους κλίβανους που καίνε χρήματα», καθώς όπως σημείωσε αμφότερα αγωνίζονται να αυξήσουν την παραγωγή λόγω την ώρα που ταλανίζονται από προβλήματα λόγω της έλλειψης μπαταριών και των ζητημάτων που έχουν προκύψει από τις διακοπές λειτουργίας στα λιμάνια της Κίνας, λόγω του κορωνοϊού.

H παραγωγή της Tesla επηρεάστηκε από τον COVID-19

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για την Κίνα ο Musk είπε ότι οι διακοπές λειτουργίας στη Σαγκάη εξαιτίας του COVID-19 «ήταν πολύ, πολύ δύσκολες». Το κλείσιμο επηρέασε την παραγωγή αυτοκινήτων όχι μόνο στο εργοστάσιο της Tesla στη Σαγκάη, αλλά και στο εργοστάσιό της στην Καλιφόρνια, το οποίο χρησιμοποιεί ορισμένα εξαρτήματα που κατασκευάζονται στην Κίνα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center