4 φωτογραφίες »

Τα πρωτότυπα καταγράφηκαν από το φωτογραφικό φακό του χρήση του Instagram Shingeun_pic.

Μυστηριώδες μίνι crossover ετοιμάζει η Hyundai

2.093 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2020)

Εκπλήξεις φαίνεται πως ετοιμάζει η Hyundai η οποία εντοπίστηκε να δοκιμάζει ένα μικροσκοπικό crossover.


Πριν από μία ημέρα η Hyundai γνωστοποιούσε πως ετοιμάζει ένα νέο μικρό SUV για την ευρωπαϊκή αγορά το οποίο θα έχει την ονομασία Bayon και είναι προγραμματισμένο να έρθει στις  αγορές της «Γηραιάς Ηπείρου» το πρώτο εξάμηνο του 2021. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε την ίδια στιγμή η κορεατική μάρκα ετοιμάζει και ένα ακόμα SUV/crossover μοντέλο, ακόμα πιο μικρό που βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών στη Νότια Κορέα.
 
Πρωτότυπα του μίνι αυτού μοντέλου εντοπίστηκαν να μεταφέρονται σε ένα τρέιλερ και καταγράφηκαν από το φωτογραφικό φακό του χρήση του Instagram Shingeun_pic. Μέχρι στιγμής καμία πληροφορία δεν έχει υπάρξει από το «στρατόπεδο» της Hyundai για το συγκεκριμένο μοντέλο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κορέα η κωδική ονομασία που έχει λάβει είναι «ΑΧ1».
 
Σε πρώτη φάση πιστεύεται πως το μίνι μοντέλο προορίζεται για τις ασιατικές αγορές, αφού από τη μία στις ΗΠΑ δεν προτιμούνται τέτοια μοντέλα, από την άλλη για την Ευρώπη προετοιμάζει το Bayon. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον σχεδιασμό του αφού το καμουφλάζ κάνει καλά τη δουλειά του. Σε πρώτη φάση όμως μπορούμε να πούμε πως το σουλούπι θυμίζει κάπως το Suzuki Ignis.
 
Από κει και πέρα μπορούμε να διαπιστώσουμε την αυξημένη απόσταση που έχει από το έδαφος, αλλά και τα τετραγωνισμένα φτερά. Οι λαβές στις πίσω πόρτες είναι ενσωματωμένες στις κολόνες, ενώ αρκετά φαρδιά είναι η γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος, μαρτυρώντας πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα εξοπλιστεί με κινητήρα καύσης.
 
Κλείνοντας με αυτό οι πρώτες αναφορές υποστηρίζουν πως πιθανότατα το μοντέλο θα λάβει κάτω από το καπό έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου και έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 1,2 λίτρων για τη βασική έκδοση.  

PEIRAIOS LEASING
test center