NOVATECH Engineering: Φορτιστές κορυφαίας ποιότητας & με 3ετή εγγύηση

1.483 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2021)

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννης Γεωργούση, CEO , της NOVATECH Engineering το ελληνικό κοινό που ετοιμάζεται για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου γνωρίζει πλήρως τα οφέλη αυτής της επιλογής. Πέρα από αυτό μας μίλησε και για τα πλεονεκτήματα των φορτιστών EVBOX, που εκπροσωπεί η εταιρία στην ελληνική αγορά, ενώ απάντησε αναλυτικά και στα ερωτήματα που αφορούν την φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το "καύσιμο" του μέλλοντος είναι αναμφίβολα ο ηλεκτρισμός. Ήδη άλλωστε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όλο ένα και αυξάνονται στους δρόμους του πλανήτη, όπως και στους αντίστοιχους ελληνικούς. Σύντομα λοιπόν, το νέο σας αυτοκίνητό θα κινείται με ηλεκτρική ενέργεια που θα παράγεται από έναν αριθμό μπαταριών λιθίου, οι οποίες φυσικά θα χρειάζονται τακτικά φόρτιση. Τι γνωρίζουμε όμως για τους φορτιστές που υπάρχουν στην αγορά , το χρόνο που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση αυτών των μπαταριών και για το συνεχώς αναπτυσσόμενο ελληνικό δίκτυο φόρτισης;

Στα παραπάνω ερωτήματα απαντά ο Κος. Ιωάννης Γεωργούσης, CEO , της NOVATECH Engineering, η οποία φέρνει στην Ελλάδα τους φορτιστές EVBOX! Ας δούμε τι μας απάντησε.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
Audi