Οδηγοκεντρικό, σπορτίφ, πολυτελές: Το εσωτερικό της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio εμπνέει, με ένα ξεχωριστό ιταλικό τρόπο.

Οδηγοκεντρικό, σπορτίφ, πολυτελές: Το εσωτερικό της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio εμπνέει, με ένα ξεχωριστό ιταλικό τρόπο.

Εσωτερικό-Χώροι: Οδηγοκεντρικός και πολυτελής θάλαμος

43.666 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

Εντελώς νέα είναι η εικόνα στο εσωτερικό της Alfa Romeo Giulia, η οποία υιοθετεί μια σχεδιαστική και στιλάτη φιλοσοφία, που έχει στο επίκεντρό της τον οδηγό. Έτσι, η κονσόλα με τη μεγάλη οθόνη 8,8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων στρέφεται προς αυτόν, το τιμόνι με τα χειριστήρια και το διακόπτη α λα Formula 1 είναι πλήρως λειτουργικό, ενώ το κάθισμα είναι χαμηλά τοποθετημένο, στη σωστή θέση σε σχέση με το τιμόνι (αμφότερα πλήρως ρυθμιζόμενα) και όσο σπορ και πολυτελές (δέρμα-αλκαντάρα) απαιτείται. Μπροστά από τον οδηγό, συναντούμε έναν μεγάλο πίνακα οργάνων, με δύο ημικυκλικούς θόλους, «καθαρά» αναλογικά όργανα με αναγραφή ενδείξεων στα ιταλικά, αλλά και κεντρική ψηφιακή οθόνη πληροφόρησης. Απουσιάζει ο παραδοσιακός Alfa κόκκινος φωτισμός, όμως ξεπερνώντας τα συναισθήματα, ο νέος λευκός φωτισμός είναι όμορφος και πιο φωτεινός στο σκοτάδι. Φεύγοντας από το πεδίο του οδηγού και περνώντας πάνω στο τούνελ της κονσόλας, συναντούμε έναν νέο περιστροφικό διακόπτη για πιο εύκολο χειρισμό του συστήματος πολυμέσων, μαζί και με έναν έτερο περιστροφικό διακόπτη για το σύστημα παραμετροποίησης Alfa DNA, όπου στην περίπτωση της Giulia Quadrifoglio «φωνάζει» η επιλογή Race. Ποιοτικά, τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι στο μεγαλύτερο κομμάτι τους μαλακά στην αφή και από τα καλύτερα που έχουμε δει σε Alfa Romeo. Η συναρμογή και το φινίρισμα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα, όμως δεν μπορούν να χαρακτηριστούν άψογα. Στους χώρους, η Giulia ικανοποιεί απόλυτα με το διαθέσιμο αέρα στο πίσω κάθισμα για τα γόνατα των επιβατών, ενώ παρά την κλίση της οροφής, υψηλόσωμοι επιβάτες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα κεφάλια τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda