• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring

Νέα BMW Σειρά 5 Touring

2.893 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/2/2017

H έκδοση του 2017 για την BMW Σειρά 5 Touring παρουσιάστηκε και επίσημα, λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

 
Η BMW προέβη στην επίσημη αποκάλυψη της νέας Σειράς 5 Touring, λίγο πριν το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο θα γίνει τον Μάρτιο. Πρόκειται για την δεύτερη έκδοση του πολυτελούς sedan της BMW, η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά.
Η νέα Σειρά 5 Touring επωφελείται από το ίδιο, ελαφριάς τεχνολογίας πλαίσιο που φέρει και η Sedan έκδοσή της, ενώ μάλιστα εξοπλίζεται με αερανάρτηση πίσω, η οποία ρυθμίζει αυτόματα το ύψος της, στον βασικό εξοπλισμό.
 
Φυσικά, το μεγαλύτερο στοιχείο διαφοροποίησής του από το sedan μοντέλο είναι ο χώρος αποσκευών και, για την νέα Touring, ο όγκος του έχει αυξηθεί στα 570 λίτρα, ενώ αν ο οδηγός κατεβάσει τα πίσω καθίσματα, τα λίτρα ανεβαίνουν μέχρι τα 1.700. Τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλούμενα σε αναλογία 40:20:40, ενώ το κρύσταλλο της πόρτας του χώρου αποσκευών μπορεί να ανοίξει ξεχωριστά.

Αρχικά, η νέα Σειρά 5 Touring θα γίνει διαθέσιμη με τέσσερις κινητήρες, δύο επιλογές σε βενζίνη και άλλες δύο diesel. Οι πρώτοι θα είναι ένας τετρακύλινδρος και ένας εξακύλινδρος, κυβισμού 2 και 3 λίτρων αντίστοιχα και με ισχύ 250 και 338 ίππων αντίστοιχα, για τις εκδόσεις 530i και 540i xDrive. Οι δεύτεροι, θα είναι και πάλι ένας 4κύλινδρος και ένας 6κύλινδρος 2 και 3 λίτρων, σε diesel έκδοση και με ισχύ 189 και 264 ίππων.

Οι δύο μεγάλες εκδόσεις diesel και βενζίνης θα γίνουν διαθέσιμες και με το σύστημα τετρακίνησης xDrive στον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη των 10,25 ιντσών για το σύστημα Infotainment. To μοντέλο θα διαθέτει επίσης μια σειρά βοηθημάτων ασφαλείας, όπως προειδοποίηση προτεραιότητας και διασταυρούμενης κυκλοφορίας, υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας και ενεργό cruise control. Οι πωλήσεις του νέου Touring αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.
 

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ